(StudentTorget.no):

Rektors Utfordring er et samarbeid mellom Oslo Kommune og Universitetet i Oslo. Hensikten er å utfordre studentene til å komme med ideer til for å endre miljøproblemene vi i dag har i Oslo by.
 
Juryen hadde fått inn 153 ideer, hvor av 10 gikk til finalen.
 
- Dette har vært veldig populært, og det betyr av vi kommer tilbake neste år, sier en fornøyd rektor.
 
Eventet ble avsluttet med kåring tre vinnere; en fra Universitetet, en fra Oslo Kommune og en fra publikum.
 
Oslo kommunes pris gikk til Kaja Berg Hjukse & Johanne Thurmann-Moe for "Den Rosa Boksen" - en egen beholder for spesialavfall.
 
UiOs pris gikk til Jon E.A. Lund og Henrik Auråen for «Thrash-tag» - Merking av avfall med RFDI-teknologi for bedre sortering. 
 
Publikumsprisen gikk også til "Den rosa boksen".


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: