Bedriften SESO fra Høgskolen i Ålesund er årets vinnere av NM for studentbedrifter. Nå venter EM i Bulgaria de tre gründerne.

SESO SB leverer løsningen innenfor tjenesteyting. De har som mål å øke kundelojalitet for servicebedrifter gjennom kartlegging, evaluering og kvalitetssikring av bedriften. Daglig  leder Steffen W. Langerød i SESO SB har sammen med Fredrik og Martin Tjemsbekk hatt stor suksess med studentbedriften sin.

– Vi er kjempestolte over å skulle representere Norge i europamesterskapet. Vi har jobbet beinhardt med bedriften vår, sier Langerød.

SESO bruker tiden godt og forbereder seg blant annet i HSH. Det er hovedorganisasjonen for handel og tjenester i Norge, og administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i HSH har tro på årets studentbedrift.

– Vi synes det er spennende at SESO skal konkurrere i Europa med en så spennende forretningside, sier hun.

-Det var veldig spennende å få lov til å presentere SESO for HSH, og få tilbakemeldinger på det vi driver med, sier Fredrik Tjernsbekk som er HR-ansvarlig i bedriften.

Europamesterskapet for studentbedrifter går av stabelen 1. - 3. juli i Sofia, Bulgaria.

Kilde: HSH


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: