Under studietiden lærte Siv Jensen å konsentrere seg selv om det er mye støy rundt henne. Som leder for Fremskrittspartiet har det heller ikke manglet på støy, hverken på den ene eller andre måten. Hun har nå vært leder for Frp siden 2006, parlamentarisk leder siden 2005, og fast stortingsrepresentant siden 1997.

 

- Vil du si at du var en flittig student?

Jeg var flittig nok, men hadde også deltidsjobb ved siden av for å spe på inntekten.

 

- Hva er ditt beste mine fra studietiden?

Beste minne i ettertid er nok at studietiden generelt er helt fantastisk og noe jeg ofte tenker tilbake på som et herlig tid.

 

- Og det verste?

Verste minne var nok en muntlig eksamen med 40 i feber. Var på ingen måte frisk og tvang meg til å gjennomføre. Men fikk toppkarakter så det var verdt det.

 

- Har du noen tips til dagens studenter?

Mitt beste tips må være å bruke tiden til allsidighet. Noe av det viktigste for mange arbeidsgivere er å se at man mestrer flere oppgaver og har ulike ferdigheter

 

- Hva har du tatt med deg videre fra studietiden?

Det viktigste jeg har tatt med meg fra studietiden er evnen til å konsentrere meg selv om det er støy rundt meg.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: