Navn: Ine Marie Eriksen

Alder: 29

Utdanning: Fullført tredje avdeling jus. Holder på med fjerde avdeling nå.  

Yrke: Stortingsrepresentant for Høyre


 

Ine Marie Eriksen om studietiden

 

- Hvordan var studietiden?

 

Jeg stortrivdes! Jeg var nok ingen A4-student som leste pensum fra åtte om morgenen til åtte om kvelden. Lesing foregikk for det meste hjemme, sammen med en venninne jeg bodde sammen med. Ellers drev jeg mye med politikk.

 

 

- Hva gjorde du på fritida?

Politikken tok veldig mye tid, og i tillegg brukte jeg store deler av fritiden min på å reise til og fra Tromsø, hvor jeg bodde på den tiden. Jeg fikk jo selvsagt også tid til å være med venner, men jeg spilte ikke fotball ved siden av studiene for å si det sånn!

 

 

- Hva er ditt beste minne fra studietiden?

 

Generelt følelsen av å kunne lykkes med og mestre noe, tror jeg. Det var veldig gøy å gjøre det bra på tredje avdeling jus. Men også det å knytte og forsterke vennskap man har den dag i dag er gode minner.  

 

- Og det verste?

 

De fleste studenter går nok gjennom perioder hvor de føler at man ikke får tid til å virkelig fordype seg i ting som man gjerne skulle fått gjort. Jeg hadde også noen sånne perioder. 

 

 

- Savner du studentlivet?

 

Ja, innimellom så gjør jeg det. Jeg savner det å for det meste ha tid til å kunne sette seg ned og fordype seg i ting. På mange måter kan jobben jeg har nå sammenlignes med studenttilværelsen i den forstand at jeg har mye frihet under ansvar. Men følelsen som student av å ha mye tid til disposisjon, samtidig som tida kommer flyvende mot deg - Den savner jeg.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: