Navn: Pål David Blakeli

Alder: 27

Utdanning: Sivilingeniør i teknisk fysikk ved NTNU. Har også tatt pedagogikk 

Yrke: Lektor i fysikk og matematikk ved Videregående skole. Spiller også på Tufte IL

 


 

Pål David Blakeli om studietiden

 

- Vil du si at du var en flittig student?

 

Nei, overhodet ikke! Jeg var nok for opptatt med å engasjere meg i ulike verv, både i fagsammenheng og på Samfundet i Trondheim.

 

- Hva gjorde du på fritida?

Jeg drev ikke med noe spesiell form for organisert hobby, nei. Men det ble jo tid til en del sprell med kompiser og fest og moro.

 

- Hva er ditt beste minne fra studietiden?

 

En fysikk-konferanse i Helsinki i 1998 er et godt minne. Men det aller beste må være da jeg og en kompis hadde eget kontor i den tiden vi skrev hovedfagoppgave. Vi hadde nemlig bygd om et arkivskap til en kjøkkenløsning med blant annet fryser i øverste skuff og mikrobølgeovn i nederste. En dag da vi kom på kontoret, var døra låst og det hang en lapp der hvor det sto "vennligst kontakt driftsledelsen". Vaskedama ble vel redd for alle ledningene og lydene som kom fra arkivskapet, da.  


 

- Og det verste?

 

Nei, jeg kommer ikke på noe. Det var sikkert noe kjipt som hendte i ny og ne, men det har jeg glemt. Nå i ettertid virker hele studietiden rosenrød.

 

- Er det noe du ville gjort annerledes?

 

Ja, jeg kunne vel med fordel brukt litt mer tid på studiene kanskje. Men jeg angrer ikke i det hele tatt når det gjelder valg av studieretning, da fysikk alltid har vært den store interessen!