Navn: Per Sundnes

Alder: 39

Utdanning: Cand Bachelor i film og tv ved London Institute.

Yrke: Journalist i NRK

 


 

Per Sundnes om studietiden

- Hvordan var studietiden?

Fantastisk! Det var den beste tiden i livet mitt. Jeg har aldri vært så rik, og hatt så mye designerklær. Allerede som barn ville jeg studere i London. Grunnen til at jeg ordna meg så bra økonomisk var at jeg jobbet med psykisk utviklingshemmende ved siden av studiene. Jeg jobbet både natt og dag i korte perioder, og det ble det penger av.  

- Vil du si at du var en flittig student


Ja, dersom det å ta for seg av Londons underverden teller som studier. Neida, man betaler såpass mye når man studerer i utlandet, så det var viktig med gode karakter.

- Har du noen ekstra gode minner å fortelle om?

London i seg selv var jo et eneste stort høydepunkt. Det er verdens beste by, hvor du finner noe for alle. Men om jeg må trekke frem en spesiell episode, må det bli da jeg var på premierefest med Pedro Almodovar etter premieren på "Høye hæler”.

- Og hva med dårlige minner? Noen av dem?

De gangene på slutten av terminen når jeg måtte ringe hjem for å spørre om penger. Heldigvis hadde jeg en avtale med foreldrene mine om at jeg skulle få penger når jeg trengte det, så det gikk som oftest greit likevel.  - Hvis du fikk velge på nytt, hva hadde du studert?

Jeg er en person som aldri har angret på mine valg. Og for mitt vedkommende føler jeg at dersom jeg en dag finner på at jeg vil gjøre noe annet, er muligheten der fortsatt. Jeg tror faktisk ikke jeg er ferdigstudert!