Navn: Kjetil Hasselgård

Alder: 40

Utdanning: Tysk og Engelsk på Blindern. Bed. Øk. på BI.

Yrke: Komiker

 

 

 

Hvordan var studietiden?

- Nå var jeg gift da jeg studerte, så det ble ikke så veldig mye rock and roll. Når jeg tenker tilbake på tiden på Blindern, synes jeg det var lite sosialt og upersonlig der oppe. BI-studiene var bare på kveldstid med slitne middelaldrende mennesker. Men året jeg var i Tyskland var til gjengjeld veldig bra!

Hva gjorde du på fritida?

- Som mange andre studenter jobbet jeg jo ved siden av, så mye av tiden gikk til det, da jeg hadde jobb i Securitas i mange år. Det var egentlig en ganske apatisk studietid, sånn med tanke på politisk engasjement og lignende aktiviteter.

Hva er ditt beste minne fra studietiden?

- Hele året i Tyskland. Det var kult med et miljøskifte, og i tillegg var jo studentmiljøet noe helt annet enn det jeg var vant til fra universitetet i Oslo. Jeg spilte fotball og var aktiv på andre måter. Når jeg tenker meg om kan det være min egen feil at det ble såpass lite av lignende ting på Blindern.

Hva med dårlige minner? Har du noen av dem du vil dele med oss?

 - Nei, egentlig ikke. Jeg sliter med å komme på noe negativt som skiller seg spesielt ut.

Til slutt: Hvis du fikk velge på nytt. Hva ville du studert?

- Ingenting av det jeg studerte i hvertfall, kanskje med unntak av engelsk. For eksempel tysken har jeg fått særdeles lite bruk for. Det eneste man kan bruke det til her til lands er jo når man faktisk underviser i det som lærer, noe jeg også gjorde. Men det jeg ville valgt om jeg fikk gjøre alt på nytt, ville nok vært noe innen film eller TV-produksjon.


Kjetil og Kjartan holder i disse dager et humoristisk anti-mobbe foredrag rundt omkring i vårt langstrakte land. Les mer om dette på www.kjetilogkjartan.no