Hva og hvor studerer du?

– Journalistikk på nettet, NKS/HiO, har tidligere studert markedskommunikasjon på BI.

Hvorfor studerer du akkurat det?

– Jeg prøver å finne ut av hva jeg vil jobbe med etter håndballkarrieren, og synes det virket spennende å lære mer om journalistikk. Har et ønske om å bli god til å skrive.

Vil du si at du var en flittig student?

– Jeg var nok flittig en gang da jeg var yngre, men det dabbet litt av på videregående.. Jeg ga nok heller ikke alt jeg hadde i de årene jeg studerte på BI, Gjøvik. I dag er jeg nok litt mer motivert og strukturert. Vil likevel si at jeg har en tendens til å utsette ting til tider. Jeg jobber best under press, hehe.

Hva er ditt beste minne fra studietiden?

– Blir nødt til å si at det jeg minnes best fra studietiden er det
sosiale og alt det gode man kunne kjøpe i kantinen. 

Og det verste?

– Det verste var vel å komme seg opp om morgenen en del dager hvor man overhodet ikke hadde lyst til å gå på skolen. I tillegg vil jeg si statistikk og bedriftsøkonomi på BI...


Hva irriterte deg mest som student?

– Det kan jeg egentlig ikke huske. Mener at det irriterte meg ganske mye at jeg ikke kunne være litt bedre til å lese kontinuerlig. Det var alltid noen spennende ting som fristet, slik at jeg nedprioriterte lesingen.

Savner du studentlivet?

– Egentlig ikke. Jeg får jo mye av det sosiale ved å drive med lagidrett. Jeg prøver jo å bruke hjernen daglig både når jeg spiller og når jeg jobber med journalistikken, så det behovet får jeg også dekket.

Er det noe du ville gjort annerledes?

– Det hadde ikke gjort noe om jeg hadde vært litt flittigere til tider, men det er ikke noe jeg bruker mye energi på å tenke på i dag.

LES OGSÅ: Knut Nærum - Samfundet - Studietid

Hva har du tatt med deg videre fra studietiden?

– En del lærdom, noe erfaring og mange gode minner.