Hvordan endte dere opp som oppvarmere for Snoop?

Jeg spiller keyboard i ENVY og gjennom bookingbyrået, Atomic Soul, fikk vi henvendelse om å varme opp for Snoop både i Spektrum og Trondheim, noe som var helt sinnsykt.

Den elektriske stemningen i spektrum, når vi gikk på scenen, er det råeste jeg har vært med på!

 

Mitt Studie

Navn: Daniel Moldskred Strand

Alder: 19

Utdanning: Populærmusikk

Studiested: NISS (Nordisk Institutt for Studio og Scene) (nå del av Høyskolen Kristiania)

Aktuell med: Bandet ENVY, i skrivende stund på 20. plass på VG-lista (spilte på TV-aksjonen i går, og varmet opp for Snoop Dogg i Oslo Spektrum og under UKA i Trondheim forrige helg)

 

 

Hvordan fungerer det å kombinere musikken med studiene?

Siden jeg studerer musikk, er det ikke så mange utfordringer.

Alt overlapper hverandre og det teoretiske jeg lærer ved å studere populærmusikk, får jeg da nytte av i praktisk sammenheng.

 

Hva betyr musikken for deg?

Musikk er drivkraften i livet mitt, noe som er en del av hele meg.

Målet er å leve av musikken, der jeg vil få bruk for alt jeg har lært gjennom NISS og ulike musikalske samarbeid, og de erfaringene jeg gjør meg underveis.

 

Hva er det beste med å være student?

Det beste med å studere er å bli kjent med nye mennesker, jobbe med forskjellige folk som gir deg både utfordringer og glede.

Heldigvis er ingen dager like, det er digg!

 

Og det verste?

Det verste med å studere har jeg vel enda til gode å oppleve, syns alt er positivt for utenom dødtiden mellom forelesningene, som ofte fungerer som deilige pauser også, i en ellers hektisk hverdag.


 

Hvor pleier du å dra ut på byen?

Det var det med utesteder da...

Som regel spiller vi i helgene, men når jeg først drar ut, blir det enten Kaos eller "Skuret", som er studentpuben. Sistnevnte, fordi den ligger vegg i vegg med NISS, derfor er det alltid er kjentfolk der.

Ellers prøver jeg å være ute der det skjer, og er veldig glad i livemusikk og RnB-musikk fra billboard!

 

Du får velge tre mennesker, døde eller levende, til din kollokviegruppe. Hvem velger du, og hvorfor?

Velger Mari, min kjæreste, fordi jeg trenger bare smilet hennes for å få motivasjon, og om vi hadde avtalt en tid for kollokvie-gruppe hadde jeg nok aldri vært sein og ALLTID møtt opp!

Ole Gunnar Solskjær, han er en jeg ser veldig opp til og har stor respekt for. Han har oppnådd mye, men er likevel ydmyk og setter alle andre foran seg selv.

Den tredje ville vært Jamie Cullum. Han er ett stort idol som mange kan lære mye av. Han tørr å være seg selv, gjøre ting på sin egen måte og går utradisjonelle veier. Det liker jeg!

 

Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå?

ENVY - One Song.

Hver gang jeg spiller den får jeg den gode "viben", en godfølelse som aldri slipper taket. Derfor har jeg sangen på hjernen konstant, du blir bare glad når du hører den.

Anbefaler å høre på den flere ganger om dagen.