(StudentTorget.no):

Navn: Tina Maria Kalve

Alder: 22 år

Studiested: Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH)
Utdanning: Bachelor i økonomi og administrasjon
 
Aktuell med: Leder for Vinterkonferansen i Trondheim (ViT) som avholdes på Trondheim Økonomiske Høgskole 1. mars. Årets konferanse har temaet "Nettverk – en nødvendig suksessfaktor?"
 
 
Hvordan og hvorfor ble du engasjert i Vinterkonferansen?
 
Jeg ble med i ViT da jeg startet på TØH, og fant fort ut at det var veldig sosialt. Jeg har fått mange gode venner i utvalget, og det har alltid vært moro å ha et prosjekt på skolen i tillegg til pensum. 
 
 
Hvilke utfordringer har det bydd på å kombinere studiehverdagen med livet som leder?
 
Det tar tid å arrangere konferanse, men heldigvis er vi mange som bidrar. Kombinasjonen har variert gjennom året, men i det siste har det vært mye ViT og lite skole. Det er ille å si det, men jeg har nok sittet mer på ViT-kontoret enn på lesesalen. 
 
 
Hvilken nytte tror du erfaringen med Vinterkonferansen vil ha for deg i fremtiden?
 
Jeg tror det blir en kjempeerfaring, som jeg kommer til å ha god nytte av. Faglig sett har jeg lært å planlegge, gjennomføre og samarbeide. Sosialt har det vært en berikelse av studiehverdagen, og jeg håper jeg kan holde god kontakt med mange av vennene mine fra ViT i fremtiden. 
 
 
Hvordan påvirker engasjementet ditt i ViT hverdagen din?
 
Jeg har drømt mye om årets Vinterkonferanse. Det har heldigvis gått litt over nå som det meste er klart og vi er godt i rute, men jeg tenker mye på hva vi har gjort og hva som skal skje fremover. Jeg synes det er så moro når ting blir bra, nettopp fordi vi har planlagt og samarbeidet godt.
 
 
Hvordan vil du beskrive deg selv som person overfor de som ikke kjenner deg?
 
Som person er jeg snill, utadvendt og pliktoppfyllende. Jeg liker å treffe nye mennesker og øver stadig på å bli flinkere til å mingle. Ellers er jeg flink til å gi andre gode og konstruktive tilbakemeldinger, og håper at folk synes jeg er hyggelig å samarbeide med.
 
 
Hva synes du er det beste med å studere?
 
At jeg kan styre min egen hverdag, og derfor kan være med å jobbe på fantastiske arrangementer som Vinterkonferansen og UKA-11.
 
 
Og det verste?
 
Alle leksene jeg tar med meg hjem hele tiden. 
 
 
Hva gjør du i fritiden din?
 
På fritiden er jeg sammen med kjæresten min og venner. Og så trener jeg litt. Skulle ønske at jeg reiste mer. 
 
 
Hvilke forventninger har du til ditt neste semester? Og hva er målet med utdannelsen din?
 
Jeg tror det blir master på TØH, og det blir moro. Vervet mitt som ViT-leder er da ferdig, så jeg skal finne på noe annet moro å sprite opp hverdagen med. 
 
Målet med utdannelsen min er å være godt kvalifisert til en jobb jeg har lyst på, og som tilbyr meg spennende oppgaver og reisemuligheter. 
 
 
Hvor pleier du å dra ut på byen?
 
Jeg liker meg veldig godt på Studentersamfundet. 
 
 
Du får velge tre mennesker, døde eller levende, til din kollokviegruppe. Hvem velger du, og hvorfor?
 
Farfar kan utrolig mye, han vil jeg ha med.
 
Kjæresten min, Pål, blir med fordi han får meg til å lese mer enn jeg hadde tenkt. Og så er han knakende god til å utfordre meg på det han vet at jeg ikke vet at jeg kan. 
 
Til slutt ville jeg spurt Vinterkonferansens konferansier Therese Albrechtson om å bli med. Hun har en fantastisk CV og en stor evne til å inspirere og spre "guts". Jeg har også lyst til å ta verden med storm, og Albrechtson har nok noen fine tips på lager.
 
 
Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå?
 
Det er alltid god stemning når "Moves like Jagger" av Maroon 5 og Christina Aguilera kommer på. Og jeg er i god stemning.