(StudentTorget.no):

Navn: Linn Christin Haugen

Alder: 23 år
Utdanning: Industriell økonomi og teknologiledelse

Studiested: NTNU
 
Aktuell med: Nyvalgt leder for Studentersamfundet i TrondheimHvorfor valgte du å stille til valg som leder for Samfundet?
 
Samfundet er en fantastisk organisasjon. Jeg har hatt noen av mine beste opplevelser på Samfundet og jeg ønsker at andre skal få oppleve denne unike kulturinstansen.
 
De siste årene har jeg vært gjengmedlem og jobbet her i tillegg til å engasjere meg i UKA og jeg følte endelig at jeg hadde nok erfaring og tid til å søke som leder.
 
 


Det ble ingen motkandidater, var det en lettelse eller utfordring da du satt i storsalen?
 
Både og. Det hadde vært veldig morsomt å ha en motkandidat slik at det hadde vært et reelt valg, men som eneste kandidat fikk jeg vist veldig tydelig hva jeg står for og hva jeg mener. Jeg syns det var utfordrende å ikke ha noen betenkningstid på spørsmålene, alle svarene jeg ga ble veldig spontane. Jeg tror likevel at jeg hadde svart mye av det samme dersom jeg hadde hatt en motkandidat.
 
 


Hva var din første tanke da du ble valgt som leder?
 
Jeg var ekstremt lettet og glad. Likevel var det en del av meg som tenkte «Herregud, hva har du sagt ja til nå?».
 
Hvilke utfordringer har det å kombinere studiehverdagen med det du er aktuell med?
 
De foregående lederne har klart å kombinere studier med ledervervet. Jeg tror utfordringen vil være tidsdisponering og jeg tror det at jeg ikke får lest så mye kommer til å gå utover karakterene. Jeg har snakket med studieveileder og kommer til å bytte ut noen fag med fag jeg skal ha senere i studieprogresjonen.
 
 

Hvilken nytte tror du at du får i framtiden av det du er aktuell med?
 
Jeg får mye erfaring fra lederrollen. Jeg får muligheten til å bli kjent med mange mennesker som jeg ellers aldri ville fått truffet og lære av disse. Det å få mye erfaring fra en stor organisasjon er verdifullt i seg selv og jeg håper jeg kan se tilbake på dette året og tenke at jeg lærte mye. 
Hva er det beste med å studere?
 
All friheten man har. Man kan utnytte tiden - finne ut hva man ønsker å bruke livet til. Det er i studietiden man finner ut hvem man er og det er nå man kan engasjere seg.
 
 
Hva er det verste med å studere?
 
Eksamensperioden.. Den kommer like snikende hvert år og er alltid over akkurat i det man endelig har begynt å forstå stoffet man leser.
 
 
Hvilke utested pleier du vanligvis å besøke når du er på byen?
 
Samfundet - selvfølgelig!
 
 
Du kan velge tre mennesker - levende eller døde til din kollokviegruppe, hvem velger du og hvorfor?
 
David Attenborough - han har en fantastisk stemme og er veldig engasjert

Oprah Winfrey - hun er «well-connected» og kan få oss i kontakt med interessante mennesker

Charles Darwin - siden jeg har biologiutdannelse har jeg alltid vært fascinert av hans reiser og forskning. Skulle gjerne diskutert med han.
 
 
Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå.
 
Coldplay - Viva la Vida