(StudentTorget.no):

Navn: Kristina Myrseth Moe

Alder: 23

Studerer: Markedsføring ved Handelshøyskolen BI i Oslo

Aktuell med: Er deltaker i Farmen 2012 på TV2 

 

Hvordan fant du ut at du ville være med på Farmen?

Jeg så på det som en unik mulighet til å kunne utfordre meg selv både fysisk og psykisk. Farmen er et program hvor man settes på mange prøvelser, og jeg var ute etter en spennende utfordring og å gjøre noe helt utenom den vanlige hverdagen. Jeg så det også som en mulighet til å treffe mange ulike og spennende mennesker.

 

Hvordan er det å se seg selv på tv?
 

 

Det var veldig rart å se seg selv på tv i starten, men nå synes jeg bare at det er gøy. Jeg har bare vært meg selv inne på gården, og står for alt jeg har sagt og gjort. Jeg var selvfølgelig veldig spent på hvordan ting ville bli klippet og redigert, men føler den biten har gått veldig bra.
 
 
Hvorfor valgte du dette studiet, og hva er drømmejobben din?
 
Jeg valgte å studere markedsføring fordi jeg syntes det virket veldig interessant og spennende. Det er mange ulike muligheter etter endt studie, noe jeg ser på som en stor fordel. Jeg var opptatt av å velge et studie som ville gi meg en jobb hvor jeg kunne jobbe med mennesker og samtidig bruke kreativiteten min.
 
Drømmejobben min vil nok være en jobb der jeg kan drive med merkevarebygging. Jeg er også veldig interessert i markedsføring gjennom sosiale medier.
 
 
Hva er det beste med å studere?
 
Det må nok være at jeg har friheten til å organisere min egen hverdag. Alt det sosiale rundt studiene er også noe jeg liker godt med studentlivet.
 
 
Hva er det verste med å studere?
 
Det verste er den dårlige økonomien. Stipendet kommer man ikke så veldig langt med når man bor i Oslo og må betale høye leiepriser på leilighet. Lønna
fra deltidsjobben på kveldstid kommer godt med. I tillegg er eksamensperiodene stressende med lange lesedager og prestasjonsangst.
 
 
Hvilke utested pleier du vanligvis å besøke når du er på byen?
 
Har ingen faste steder. Det varierer i alt fra utestedene på Youngstoget og Grünerløkka til Solliplass.
 
 
Du kan velge tre mennesker - levende eller døde til din kollokviegruppe, hvem velger du og hvorfor?
 
Kjell Inge Røkke: Han er en mann som har utrettet utrolig mye, og jobbet seg opp fra grunnen av. En interessant person med ambisjoner jeg tror jeg kunne lært mye av.
 
Linn Skåber: Jeg synes hun er en utrolig kul og morsom dame. Litt humor i kollokviegruppa er alltid bra.
 
Kristin Skogen Lund: Ei dame jeg beundrer, og som jeg veldig gjerne har lyst til å møte. At hun har blitt kåret til norges mektigste dame sier det meste. Et godt forbilde for karrierebevisste studenter.
 
 
Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå.
 
Veldig vanskelig å svare på. Måtte kanskje blitt We are young av Janelle Monáe. Man lever bare én gang, og det er viktig å gjøre det beste ut av det. Nyte livet, ha det gøy.