(StudentTorget.no):

Navn: Tor Arne Skråmestø

Alder: 22

Studerer: Marin teknikk ved NTNU

Aktuell med: Leder for Studentlekene 2013 

 

Hvordan fant du ut at du ville engasjere deg i Studentlekene?
 
Idrett har alltid vært noe jeg har vært engasjert i, og denne muligheten til å være med og skape noe så stort virket rett og slett for fristende. Og etter å ha lært enda mer om hvordan historien til studentidretten er og hvordan de forrige Studentlekene til NTNUI gikk, ble jeg veldig gira på og være med og å få til noe virkelig stort.
 
 
Hva er Studentlekene?
 
Studentlekene 2013 er det fjerde året på rad det arrangeres Studentleker. De 3 siste har vært arrangert av NTNUI og av Bergen Challenge gjengen. Alle disse 3 har ført til en økning i hvor kjente studentlekene er blandt studentene.

LEDER FOR STUDENTLEKENE: Tor Arne ble fristet av muligheten til å være med på å skape noe stort.

 

 
I prinsippet er studentlekene en samling av studentmesterskap (SM) som legges til samme helg. Dette fører til et større og bredere arrangement. Vi kan sammeligne det med et OL for norske studenter. Lekene vil inneholde både åpningsseremoni, bankett og kulturinnslag.
 
Totalt skal det konkurreres i 24 idretter, og med å ha kapasitet til 2000 deltakere, har vi et arrangement som også potensielt er større enn Lillehammer OL.  
 
 
Hvordan er det å kombinere arbeidet med studiene?  
 
Arbeidet tar mye tid, og det er et utrolig puslespill og få til. Heldigvis er vi en fantastisk gjeng som jobber sammen om dette. Jeg har merket presset på studiene og prøver etter beste evne og kombinere de to. Jeg har prøvd å holde en jevn flyt i skolearbeidet samtidig, men det merkes at Studentlekene alltid er der, og man har alltid ideer til lekene i bakhodet. Så i tiden fremover blir det nok mye skole, eksamen på NTNU er  en stressende tid!
 
 
Hva er det beste med å studere?
 
Miljøet man har i studietiden er helt fantastisk. Helt fra perioden jeg startet på Marin har jeg møtt utrolige personer og fått venner for livet. Flere av disse vennene er kommet gjennom friviligg innsats og det å se hvor mye studenter legger i diverse arrangementer for og skape noe for andre er helt utrolig.
 
 
Hva er det verste med å studere?

 
Er ikke veldig fan av øvingsopplegget på NTNU. Hadde sett for meg en litt friere løsning når jeg skulle starte å studere. Økonomien er ganske begredelig, så jeg har en jobb ved siden av.
 
 
Hvilke utested pleier du vanligvis å besøke når du er på byen?
 
Jeg er som oftest ute med venner fra studiet, så det er kjelleren som er mest besøkt.
 
 
Du kan velge tre mennesker - levende eller døde til din kollokviegruppe, hvem velger du og hvorfor?
 
1. Ole Einar Bjørndalen, har møtt han noen ganger og ser utrolig opp til prestasjonene hans. Maken til målretta person tror jeg ikke finnes.
 
2. Espen Øino, jobber innenfor yacht design og er en av verdens ledende designere her.
 
3. SL 2013 styret, en utrolig gjeng folk som jeg ikke ville vært foruten!
 
 
Velg en sang som beskriver din livssituasjon akkurat nå
 
Ingenting topper Matte 4 sangen fra RUKA for noen år siden om dagen