Denne uka møter vi studenten Jonas som er medlem av musikkduoen "Temporary". De siste årene har Jonas jobbet hardt med musikken for å lykkes og gleder seg nå til nye konserter. Vi tok en prat med studenten om hva musikkbransjen har lært han de siste årene. 

Ukas student

Navn: Jonas Peitersen

Alder:
26
Studier: Bachelor i Europastudier og Master i Statsvitenskap
Aktuell som: Medlem i folk-pop musikkduoen "Temporary"

 

I 2018 kunne musikkduoen "Temporary" juble da musikken deres ble brukt i serien "Unge Lovende" på NRK1. Nå noen år etter har duoen vokst på suksessen og etter en tøff pandemi med konserttørke gleder guttene seg til nye konserter i Norge.

– Vi var jo utrolig fornøyde da vi fikk musikken vår spilt i serien. Det var stas, sier Jonas. 

 

 

Startet på folkehøgskolen

Det var på Trøndertun folkehøgskole i 2014 musikkdrømmen vokste for Jonas og Mikael Øgaard som til slutt skulle bli "Temporary".

– Vi startet med å være en del av et større band som spilte funk-rock musikk, men så hadde mange i bandet en tendens til å komme litt for sent på øving så da ble jeg og Mikael sittende der da, forteller Jonas. 

Ønsker du å vite mer om denne Ukas Student? Sjekk ut intervjuet da vi møtte Jonas og fikk lære mer om både bacheloren i Europastudier, masteren i statsvitenskap og folk-pop duoen "Temporary".


Musikkvideo - When I leave - Temporary
 

Har du tips om neste Ukas Student?

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!

Tips oss på ukasstudent@studenttorget.no