Ukas student er 20 år gamle Benjamin Kvaale som driver med stand-up, og lager parodier ved siden av studiet. Han studerer journalistikk ved Oslomet, og håper å kunne kombinere interessen for humor med dette i årene som kommer. 

I intervjuet gir Benjamin et innblikk i hva det vil si å parodiere, og forteller hvorfor han har valgt å bruke så mye av tiden sin på akkurat dette. Hva skal til for å bli god? Og hvorfor valgte han å studere journalistikk? 

 

Ukas student

Navn: Benjamin Kvaale 
Alder: 20

Studerer: Journalistikk ved Oslomet
Aktuell med: Komiker med egen podcast kalt "Parodipodden"

 

Produserer egen podcast 

Benjamin har alltid noe på gang. I tillegg til å drive med stand-up, og delta i ulike forestillinger og arrangementer, har han også en egen podcast kalt "Parodipodden".

Det hele startet som et arbeidskrav til studiet, hvor han lekte seg rundt i lydstudio, men han innså raskt at han kanskje satt med et kult konsept. Nå har han publisert flere episoder hvor kjente personer snakker med hverandre, men det er han selv som står bak alle stemmene. 

Journalistikkstudenten har også en interesse for økonomi, men valgte å følge sin "indre stemme". I stedet for å tenke på penger og status, noe han tror mange unge har i bakhodet, valgte Benjamin den retningen som lå nærmest hans interessefelt og trivsel. 


Har du tips om neste Ukas Student?

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!

Tips oss på ukasstudent@studenttorget.no