Denne «ukas student» har jobbet med fotografering helt siden han fikk sitt første kamera i 12-års alderen. Det har resultert i en hektisk og spennende livsstil som frilansfotograf. Kun 24 år gammel har han reist Norge på kryss og tvers på jobb som fotograf for en rekke attraktive oppdragsgivere.

 

Ukas student

Navn: Jostein Vedvik
Alder:
24

Studerer:
VFX produksjon ved Høyskolen Kristiania
Aktuell som: 
Driver egen virksomhet som frilansfotograf

 

VFX-studier

Siden starten av 20-årene har har Vedvik levd av fotograferinga, men då han skulle starte å studere falt valget på VFX-produksjon på Høyskolen Kristiania, et studie som slekter til det visuelle han allerede arbeider med gjennom fotograferingen.

 

 

Fra fotball til foto

I barndommen var han den typiske fotballgutten, men blei utsatt for en kneskade som resulterte i at han måtte finne seg ein ny hobby. Det var da han fant interessen for kameraet. Josten er nå på sitt første av to år ved fagskolen. I intervjuet forteller han om hvordan det er å være VFX-student, jobbe i fotobransjen og han deler både gode og mindre gode erfaringer fra sine fotografjobber.

 

 

Se hele intervjuet i videoen i toppen av saken 

 

Har du tips til neste Ukas student? 

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?


Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!