Denne uka møter vi Johan Haugsrud som bruker TikTok til å vise følgerne sine reisedestinasjoner i Norge. Han studerer Film og TV ved Høyskolen Kristiania. 

 

Ukas student

Navn: Johan Haugsrud
Alder: 21 år

Studerer: Film og TV ved Høyskolen Kristiania
Aktuell med: TikTok

 

Alltid vært interessert i film

Johann forteller at han helt siden barneskolen har vært spesielt interessert i film og det å fortelle historier. 

– Da jeg gikk i sjette klasse startet jeg å lage filmer med lillebroren min og syntes det var veldig gøy. Helt siden da har jeg egentlig visst at jeg ønsket å jobbe med film, forteller han. 

Film og TV-studiet er en bachelor, og Johan er på sitt andre år. Han forteller at studiet er variert, og at de før jul dro til Lofoten for å lage en dokumentar. 

– Det var utrolig gøy og lærerrikt. Vi var der i tre uker, og det var kjempekjekt å få bli så godt kjent med klassen, i og med at vi ikke fikk vært med hverandre så mye på første året.

 

Reisevideoer

På TikTok deler Johan videoer av forskjellige steder i Norge han reiser til.  

– I all hovedsak lager jeg videoer om morsomme ting man kan oppleve rundt omkring i Norge. Før jeg startet med TikTok drev jeg og prøvde ut et prosjekt jeg kalte for "Ukas eventyr", hvor jeg prøvde en ny ting hver uke. Det endte opp med at jeg fikk mange spennende opplevelser fra rundt omkring i Norge, og fant ut at kanskje TikTok var neste steg å ta. 

– Hva er dine topp 5 reisedestinasjoner i Norge? 

– Vanskelig spørsmål, men Blåisvannet må nok bli nummer én. Deretter Trollkyrkja, Galdhøpiggen, Gygrestolen og Marmorslottet. Jeg har helt sikkert glemt mange steder nå, men det er de jeg kommer på akkurat nå. 


 

Har du tips til neste Ukas student? 

Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!