Denne uka møter vi filmstudenten, Tommy Garland. Etter å ha jobbet i hotellbransjen i 10 år sluttet han for å begynne og studere. Nå går han på det toårige fagskolestudiet i Film ved Fagskolen Kristiania.

 

Ukas student

Navn: Tommy Garland
Alder:
28

Studerer:
Film
Aktuell med:
Driver produksjonsselskap, tidligere hotellsjef

 

Mange jobbtilbud

Siden Tommy begynte å studere film har han fått mange jobbtilbud. Dette skyldes blant annet av at han driver et produksjonsselskap.

 – Det driver jeg sammen med et par venner. Der tar vi på oss det meste av oppdrag som har med film og TV å gjøre. Det går fint å ha jobb ved siden av studiet, men i det siste har jeg merket at det blir mer og mer vanskelig å få tid til studiene på grunn av flere jobbtilbud, sier han. 

Han forteller videre at det er veldig vanlig å bli spurt om jobb gjerne dagen før, og det er da det kan bli vanskelig å kombinere studier med jobb.

 

Korona 

Da pandemien inntraff Norge, ble Tommy permitert. Dette gjorde at han bestemte seg for å studere Produksjonsledelse for Film og TV, da det var noe han hadde tenkt på lenge. 

 – Jeg bestemte meg for å si opp jobben som hotellsjef etter året på produksjonsledelse, og startet på det toårige studiet jeg går nå, forteller han. 

 

 

Har du tips til neste Ukas student? 


Har du tips til hvem vi bør invitere til en sofaprat som Ukas student?

Vi ønsker å møte studenter som har spennende historier, som har skapt noe, tatt ansvar og engasjert seg i en viktig sak, gått veier for studenter eller som har andre spennende, viktige, inspirerende eller morsomme historier som er verdt å dele!