Ukas student er Sebastian Bruknapp Sjem (25). Sebastian driver med slampoesi og rap, og studerer «spillgrafikk & animasjon» ved Fagskolen Kristiania.

 

Ukas student - Sebastian Bruknapp Sjem

Alder: 25 år

Studie: Spillgrafikk og animasjon

Aktuell som: Slampoet 

 

Denne uka møter vi dikteren Sebastian Bruknapp Sjem, som på siden av studiet driver med rap og slampoesi. Han går under navnet «Flammeplaster»

Vi har tatt en prat med Sebastian om hans hverdag og hvordan han kombinerer jobb med studier.

 

Interesse for grafisk design

Han går første av to år på Fagskolen Kristiania, og har en bachelor i visuell kommunikasjon fra tidligere. Det var ved den første utdanninga han oppdaga at han likte grafisk design, og ønsket å lære mer om dette.

– Jeg ble egentlig litt kasta ut i slampoesi.

25-åringen forteller om hvordan han ble invitert til å holde oppvisning på kulturnatt i Drammen. Nå er dette fire år siden, og han har blitt en dyktig slampoet.

– Jeg tenker mye i tekst, og mye ordspill og har alltid synes det har vært gøy med tekst. Det er egentlige litt vanskelig å beskrive hvor inspirasjonen min kommer fra.

– Men ofte kommer jeg på et kult tema, eller en kul setning og noterer den ned, og kanskje lang tid etterpå får jeg bruk for setningen og lager et eller annet ut av det. Min bakgrunn er teater og rap, og slam passer godt i midten der.  

Rap har han drevet med siden 2012, og har samarbeidet mye med en kompis. I dag har de to en podkast sammen.


 

Har du tips til neste ukas student?

 Har du tips til hvem vi burde invitere til et intervju hos oss? Vi ønsker å møte studenter som har en spennende historie, som har skapt noe, driver med noe litt annledes eller engasjerer seg i en viktig sak som er verdt å dele!

Send oss en DM på instagram på studenttorget.no, eller på mail til victoria@studenttorget.no