Ukas student er Sem Petros (25). Sem er artist i bandet "Three Souls" og har nettopp fullført en 5-årig utdanning ved UiO. 

 

Ukas student

Navn: Sem Petros
Alder:
25
Aktuell som:
Artist i bandet "Three Souls"

 

 Robotikk og intelligente systemer

Sem har nettopp fullført en 5-årig udanning i studiet robotikk og intellegente systemer ved UiO. Sem forteller at utdanningen baserer seg på alt mulig om kunstig intelligens, robotikk og det man må lære for å bli IT konsulent. Sem retter seg mot å bli IT konsulent.

 Både musikk og teknologi er noe jeg har hatt interesse for så lenge jeg kan huske. Jeg er en skikkelig teknologinerd som digger nytt tech og nye dingser. Jeg valgte å studere teknologi da det er noe jeg alltid har vært interessert i, og for å se om det kunne passe meg. 

 

Utsolgte konserter

Sem forteller at han fra ung alder av ønsket å bli artist. 

– Jeg startet med å synge i et kirkekor på barneskolen sammen med de andre jentene i klassen min. Jeg husker ikke helt hvorfor jeg startet der, var sikkert litt jentegærn. Men, jeg fant ut at det egentlig var veldig gøy. Etter det fortsatte egentlig bare musikkinteressen å blomstre. 

Sem begynte senere på musikklinja på Foss videregående skole hvor musikkinteressen fikk blomstre videre.

Nå er Sem i bandet Three Souls. 

– Det hele startet da vi ble spurt om å spille på et lite lokale for flere år siden. Det skulle bare være en engangsgreie, men endte opp med at vi ble Three Souls. 

Nå spiller bandet på flere forskjellige lokaler og festivaler, og har solgt ut flere konserter. 


 

Har du tips til neste ukas student?

 Har du tips til hvem vi burde invitere til et intervju hos oss? Vi ønsker å møte studenter som har en spennende historie, som har skapt noe, driver med noe litt annledes eller engasjerer seg i en viktig sak som er verdt å dele!

Send oss en DM på instagram på studenttorget.no, eller på mail til victoria@studenttorget.no