Ukas student er Yashar Irandoust. Yashar er på sitt siste år som masterstudent og kombinerer studiet med jobb i Kongelig Norsk Båtforbund. I tillegg har han startet opp en studentforening. 

 

Ukas student

Navn: Yashar Irandoust
Alder:
27
Studerer:
Master i Økonomi og Administrasjon ved OsloMet
Aktuell som:
Startet opp studentforening

 

 Siste innspurt

 Yashar har fra før av en bachelor i Økonomi og Administrasjon og en bachelor i Kjemiingeniørfag. 

– Jeg gleder meg til å bli ferdig med mastergraden. Da har jeg studert i åtte år. Etter studiene skal jeg søke på jobber og håper å få jobbe i en bank. Den store drømmen er å bli en leder, forteller Yashar.

Han forteller videre at han har en travel hverdag med jobb og studier, i tillegg til at han nylig har startet opp en forening. 

– Når man gjør ting man liker og synes er gøy, er det enklere å holde seg motivert. Jeg har en travel hverdag, og bruker mye tid på å planlegge ukene mine, men alt føles verdt det da jeg gjør noe jeg virkelig trives med. 

 

 

 Hjertesaker

 Yashar har stor interesse for studentpolitikk, og forteller at en av hans hjertesaker er hvordan studenter har det. 

– At studenter skal ha det bra har alltid vært viktig for meg. Jeg vet at mange studenter har det vanskelig, og spesielt var det slik under korona. Det er veldig viktig at man tar vare på hverandre og noe av det viktigste man kan gjøre er faktisk å spørre hvordan noen har det. 


 

 

Har du tips til neste ukas student?

 Har du tips til hvem vi burde invitere til et intervju hos oss? Vi ønsker å møte studenter som har en spennende historie, som har skapt noe, driver med noe litt annledes eller engasjerer seg i en viktig sak som er verdt å dele!

Send oss en DM på instagram på studenttorget.no, eller på mail til victoria@studenttorget.no