(StudentTorget.no): 

Sliter du med å finne gode gaveideer, eller vet du ikke hva du skal ønske deg? Her er en liste over gaver som passe til de fleste!?
 
Mange av gavetipsene i denne artikkelen kan også finnes på utenlandske nettbutikker, så kjør gjerne et kjapt googlesøk før du bestiller.
 
Husk at du også kan spare penger på å handle gaver med StudentTorgets studentrabatter!
 
 

 

 

 

 

 

TIL MUSIKKELSKEREN: Underlag til kopper, glass og ølflasker som er formet som retro vinylplater. Gammeldags design gjør dem perfekt for old school musikkelskere.
 
Pris: 139,00 kroner fra mewant.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIL GADGETENTUSIASTEN: Nokia D-16 er en portabel strømkilde som lar deg lade telefonen, mp3-spilleren, iPaden eller andre strømkrevende dingser. Den universale USB-porten gjør at den kan brukes til alle merker og alt elektronisk utstyr som har ladekabel med USB i den ene enden.
 
Pris: 199,00 kroner fra DustinHome  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL BESTEFAR: De fleste bestefedre får ikke nok av historie, og kanskje særlig alt som er relatert til andre verdenskrig. Denne boken er varmt anbefalt av dem som har peiling på slikt.
 
Pris: 393,00 kroner fra Ark (med fri frakt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL KOMPISEN: Hvem hadde vel ikke blitt glad for å få en heldekkende kjøttdrakt til jul? Denne tilnærmet anatomisk korrekte muskelimitasjonen blir definitivt en slager sammen med akevitten på julaften. 
 
Pris: $ 64,95 / ca. 369,00 kroner fra morphsuits.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL DE TØRSTE: Med disse isbitene i metall slipper man å tynne ut drinken med surt isbitvann med purresmak fra fryseren, samtidig som det unektelig ser ganske tøft ut i glasset. I tillegg kan de brukes igjen og igjen.
 
Pris: 199,00 kroner for 6 stk fra mewant.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIL LILLEBROR: Hvis han ikke har sett Game Of Thrones enda, så er det virkelig på tide. Da har du også muligheten til alltid å bli husket som den som introduserte ham for tidenes beste tvserie. (Som det fortsatt vil lages mange sesonger av)
 
Pris: Sesong 1 og 2 for 57,95 Euro / ca. 426,00 kroner fra Play.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL FACEBOOK-NERDEN: Mansjettknapper med "Liker" -symbolet på facebook... Sikkert stilig for noen.
 
Pris: 199,00 kroner fra mewant.no 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DYR MEN NØDVENDIG: Alle studenter burde strengt tatt ha en robot-støvsuger som diskrèt tar seg av hybelkaninene mens man selv holder på med noe mer givende. Den unngår til og med alle hindringer, så du trenger ikke plukke opp klærne fra gulvet engang!
 
Pris: 1475 kroner fra Mpx.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIL KATTEN: Selv om himmelen bare er for mennesker, bør julaften være for dyr også. Pus kommer garantert til å bli fornøyd med et nytt lekefly.
 
Pris: 149,00 kroner fra Gadgets.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIL ANGY BIRDS-AVHENGIGE:  Berøringsskjermene har kanskje revolusjonert mobilspillingen, men man savner likevel styrekors og knapper til mange spill. Du kopler enkelt Gametel håndkontroll til din Android-telefon, iPhone eller iPad med bluetooth.
 
Pris: 299,00 kroner fra Coolstuff.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

TIL PARTYPRINSEN: Shotglass i glass som egner seg for de sterkestev shotene som uansett føles som en knytteneve rett på munnen. 
 
Pris: 179,00 kroner fra mewant.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL FILMENTUSIASTEN: 3D-briller fra norske INGRI:DAHL som unektelig tar seg mye bedre ut, og er langt mer behagelige enn de man får utlevert på kinoen. Finnes i flere modeller til begge kjønn.
 
Pris: $ 29,50 / ca. 167,00 kroner fra INGRI:DAHL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL HVEM SOM HELST: Et abonnement på favorittbladet er en gave som alle vil sette stor pris på. Som medlem hos StudentTorget får du rabatter på et solid utvalg av abonnementer!
 
Pris: Diverse, fra StudentTorget.no/magasiner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TIL FANS AV RADIORESEPSJONEN: De som har hørt Radioresepsjonens stavmikserkonkurranse har garantert tenkt at de har lyst til å være med på leken. Selv om softgun-gevær ikke følger med kan man sikkert finne andre avstraffingsmetoder til taperen.
 
Pris: 149,00 kroner fra clasohlson.no 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIL ALLE I TJUEÅRA: Boka «F*CK! I'm In My Twenties» er et must for alle mennesker i tjueårene. Emma Koenig er en blogger som har samlinge sine mest populære innlegg (sammen med over 50% nytt materiale) hvor hun dekker alle aspekter av angsten rundt å være ung.
 
Pris: $ 9,95 / ca. 57 kroner fra Amazone.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LES OGSÅ: Slik handler du julegaver på studentbudsjett

LES OGSÅ: 6 ting du trenger til hybelen