Toalettet er renere enn datamaskiner og telefoner

 

Det er 400 ganger mer bakterier på din arbeidsplass enn på toalettet.
 
 
Sannsynligvis er toalettet ditt renere enn PC-en din! Tastaturet på en gjennomsnitts arbeidsstasjon i USA har mer enn 400 ganger så mye bakterier enn et toalett.
 
Det desidert skitneste stedet på et arbeidsbord er i følge Doktor i mikrobiologi; Charles Gerba ved Universitetet i Arizona, telefonen hvor i overkant av 25 000 mirober lever pr. kvadrattomme.
Videre kan det nevnes at bordflaten kommer på en god annenplass med ca. 20 000 mikrober pr. kvadrattomme. Tastaturet har ca. 3 300, musa ca. 1 600 osv. For å få perspektiv på saken kan det sies at et amerikansk gjennomsnitts dosete har ca. 50 (!).
 
Mens du da antageligvis ikke har noe imot å spise lunsj ved pulten din viser det da seg at du ville gjøre det lurere å spise av dosetet, bakteriemessig da i alle fall. Bare for å skremme litt til; dersom en person på arbeidsplassen din er forkjølet eller enda verre, har fått influensa, kan bakteriene overleve opptil 72 timer.
For ikke å snakke om bærbare PC-er og mobiltelefoner bare tenk...
 
kilde:
theregister.co.uk
 

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: