Pink Floyd gav ut i 1977 albumet Animals. Det var på den den tiden at et album kom på LP plater og coverdesign var spesielt viktig. Bildet på forsiden til albumet er fra Battersea kraftstasjon. Roger Waters hadde en ide om å ha en gris fylt med helium svevende over kraftstasjonen på coverbildet. Denne artikkelen handler ikke om Pink Floyds glimrende album men hva som skjedde med grisen.

Litt vind og dårlige wirefester gjorde at grisen, slet seg og tok en tur på egen hånd. Et fly var på vei inn til landing til Heathrow og gav rapport til tårnet:

"Vi har en høyde på 40 000 fot og er på vei inn for landing. Været er klart og vi har moderate vindforhold og på venstre side har vi en rosa gris".

Etter landing ble pilotene tatt inn til sikkerhetskontrollen på Heathrow for en alvorlig samtale og tilhørende promillekontroll på grunn av sin utrolige rosa gris observasjon.

Grisen tok en svingom ut over den englske kanal før den landet på et jorde i Kent senere samme kveld.


Kilde: wikipeda.org


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: