(StudentTorget.no)

Et sunt kosthold og fysisk aktivitet er ikke bare bra for utseendet og den generelle helsen din. Det kan også være en viktig faktor for hvordan du fungerer i studiehverdagen, og ikke minst i eksamensinnspurten -og gjennomføringen. 
 
Vi har bedt to eksperter på området dele sine anbefalinger om kosthold og trening for studenter.

Silje Bjørnstad er utdannet ernæringsfysiolog fra Atlantis medisinske høgskole (AMH), og driver i dag sitt eget foretak hvor hun tilbyr kostveiledning og ernæringsråd til privatpersoner gjennom konsultasjoner, hjemmevisitter, eller via epost. Hun har også sin egen blogg hvor hun deler sine erfaringer og tips innen kosthold og matoppskrifter. 

Helene Høimyr er vår faste treningsekspert, og skriver ukentlige treningssaker for StudentTorget.no. Hun har en mastergrad i muskelfysiologi og bachelorgrad i molekylærbiologi, og er utdannet personlig trener og kostveileder fra Norges idrettshøgskole (NIH). Hun jobber som personlig trener på Sats Bislett, hvor hun også er instruktør på spinning- og gruppetimer. I tillegg er hun gymlærer på videregående skole. Helene står også bak nettsidene KunnskapsrikTrening.com, og Bratrening.no.

 

LES OGSÅ:  Ferdig trent før skole eller jobb? Ja, det går an!  

LES OGSÅ: Slik kutter du matutgiftene

Adlibris: Norges største bokutvalg. Pensumgaranti og fri frakt for studenter. 20 % rabatt på mengder av pensum! Kjøp her

Lensway:
20 % rabatt på alle linser. Kjøp her 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: