(StudentTorget.no)

Et sunt kosthold og fysisk aktivitet er ikke bare bra for utseendet og den generelle helsen din. Det kan også være en viktig faktor for hvordan du fungerer i studiehverdagen, og ikke minst i eksamensinnspurten -og gjennomføringen. 
 
Vi har bedt to eksperter på området dele sine anbefalinger om kosthold og trening for studenter.

Silje Bjørnstad er utdannet ernæringsfysiolog fra Atlantis medisinske høgskole (AMH), og driver i dag sitt eget foretak hvor hun tilbyr kostveiledning og ernæringsråd til privatpersoner gjennom konsultasjoner, hjemmevisitter, eller via epost. Hun har også sin egen blogg hvor hun deler sine erfaringer og tips innen kosthold og matoppskrifter. 

Helene Høimyr er vår faste treningsekspert, og skriver ukentlige treningssaker for StudentTorget.no. Hun har en mastergrad i muskelfysiologi og bachelorgrad i molekylærbiologi, og er utdannet personlig trener og kostveileder fra Norges idrettshøgskole (NIH). Hun jobber som personlig trener på Sats Bislett, hvor hun også er instruktør på spinning- og gruppetimer. I tillegg er hun gymlærer på videregående skole. Helene står også bak nettsidene KunnskapsrikTrening.com, og Bratrening.no.

 

LES OGSÅ:  Ferdig trent før skole eller jobb? Ja, det går an!  

LES OGSÅ: Slik kutter du matutgiftene


Annonser:

Deltidsjobb i Oslo     

Trives du i samtale med andre mennesker, er komfortabel med telefon som arbeidsverktøy, og ønsker deg en jobb der du bidrar til økt trygghet i samfunnet? Da vil vi komme i kontakt med deg.

Les mer om stillingen 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: