Liker du å holde deg aktiv i hverdagen, har Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) flere treningssentre rundt om i byen hvor du kan trene til en overkommelig pris.

Utover SiO sitt studenttilbud i Oslo, finnes det flere store kjeder som Sats Elixia, Actic og Fresh Fitness og Fitness24Seven.

Er du av typen som ikke ønsker å trene hos en av de store kjedene finnes det også flere mindre og frittstående treningssentre som Condis og Harald's Gym .

Treningssentere for studenter

 • Athletica Blindern

  Ligger på Blindern Campus. Er 3500 m2 stor, og har aktivitetssal, gruppetrening, treningsstudio, innendørs fotballbane og mer.

  Adresse: Problemveien 13

 • Athletica Centrum

  Ligger i Akersgata, i kort avstand fra HiOA og UiO sitt juridiske fakultet. Har klatrevegg, fysioterapi, sykkelsal, treningsstudio og mer.

  Adresse: Akersgata 68

 • Domus Athletica

  Dette er det største treningssenteret til SiO, og er på hele 9800 m2. Senteret har svømmehall, haller og baner til ulike typer sport, treningsstudio, fysioterapi og mer.

  Adresse: Trimveien 4

 • Athletica Nydalen

  Dette treningssenteret ligger i BI sine lokaler i Nydalen. Athletica Nydalen tilbyr gruppetimer, multisportrom, fysioterapi, sykkelsal og mer.


  Adresse: Sandakerveien 116

 • Athletica Vulkan

  Vulkan er det nyeste treningssenteret til SiO ligger sentralt til på Grünerløkka. Har sykkelsal, gruppetrening, personlig trener og mer.

  Adresse: Maridalsveien 17

Andre treningstilbud i Oslo

 • Sats Elixia

  De to store treningsgigantene i Norge har slått seg sammen og heter nå Sats Elixia. Bare i Oslo finnes 36 sentre (per januar 2015), med andre ord: Et på hvert gatehjørne. Sats Elixia kan tilby både saltimer og egentrening. I tillegg har flere av sentrene spa-avdeling med badstu og kaldkulp.

  Adresse: Flere sentre.

 • Fresh Fitness

  Også en relativt stor aktør som tilbyr 25 sentre i Norge, hvorav 7 av de ligger i Oslo. Her kan du være med på gruppetimer, men selvsagt også trene på egenhånd. Noe rimeligere enn Sats Elixia.

  Adresse: Flere sentre.

 • Trening er ikke bare løping på tredemølle eller løfting av vekter.

  Sjekk ut andre treningsakiviteter i Oslo, som dans, kampsport og vinteraktiviteter!

 • Fitness24Seven

  Et rimelig alternativ, for den som ikke ønsker å bruke hele stipendet på trening. Fitness24Seven kan tilby trening hele døgnet!

  Adresse: Flere sentre.