Ønsker du å prøve en utfordrende, men morsom treningsform, eller har lyst til å lære en sportsgren hvor du har muligheten til å avansere og konkurrere? Oslo har et stort og bredt utvalg av kampsportsentre, hvor du kan lære deg klassisk Karate, Mixed Martial Arts (MMA), Kickboksing, klassisk bryting, og til og med sumobryting. Kampsportmiljøet i Oslo er stort, kjent for å være et trygt og sosialt miljø, og en fin arena for å stifte nye bekjentskaper. Uansett hvor du bor i byen, finnes det mest sannsynlig en klubb eller sportssenter i ditt nærmiljø. Sjekk oversikten vår, for å finne hvilke tilbud som finnes i nærheten av deg.

 • Aikikan Oslo

  Her kan du lære aikido, en tradisjonell japansk kampkunst, som fokuserer på kaste- og låseteknikk. Aikido er delvis basert på Jiu-Jitsu og er en flott kampsport hvor du lærer deg å beherske smidighet, kroppskontroll, samtidig som du får topp kondisjon. Treningssenteret har dyktige instruktører, store treningsrom og garderober.

  Adresse: Konghellegata 3

 • Fighters Lab

  Fighters Lab ligger sentralt til på Tøyen, og er et kampsportsenter som fokuserer på å trene opp de beste kampsportutøverne. Her settes individuell utvikling i fokus, og senteret har dyktige instruktører innenfor ulike kampsportgrener, med tett oppfølging av fysioterapeuter. Både nybegynnere og erfarne er velkomne, og senteret kan tilby trening i blant annet Muay Thai, brasiliansk Jiu-Jitsu, Boksing og MMA.


  Adresse: Koldstadgata 1

 • Frontline Academy

  Frontline Academy Oslo er en av landets beste aktører innenfor kampsporttrening og fokuserer på trygg og morsom opplæring innen kampsport. Her har de et godt og variert utvalg av ulike kampsportstilarter, men også yoga og treningsrom for styrke- og kondisjonstrening. Har kurs for både store og små, med flinke og kompetente instruktører som setter trygghet i fokus.

  Adresse: Bogstadveien 27 B

 • Ute etter noe annet? Om ikke kampsport er noe for deg, kanskje dans er det?

 • Frontline Muay Thai

  Frontline Muay Thai er Norges mest premierte Thaiboksing-gym, og holder til rett ved Alexander Kiellands Plass. Ønsker du å trene deg opp til å konkurrere innen Muay Thai, eller bare ønsker å komme i knallform, kan dette være stedet for deg. Har også treningsrom for generell styrke- og kondisjonstrening.

  Adresse: Waldemar Thranes gate 73

 • Grorud Taekwondo klubb

  Grorud Taekwondo klubb har i flere år vært kåret til Norges beste Taekwondo-klubb, og har trent opp over 20 Norgesmestre innenfor denne kampsportgrenen. Klubben har cirka 150 utøvere, i store lokaler på Kalbakken. Her får du opplæring av kompetente instruktører, i et trygt og sosialt miljø.


  Adresse: Grorud Samfunnshus

 • Karateklubben Hiryukan

  Karateklubben Hiryukan startet i utgangspunktet som en bedriftsklubb for karateentusiaster, men ble så populær at de åpnet en karateklubb tilgjengelig for alle. Nå har Hiryukan store lokaler på Skøyen, flere Norgesmestre i trenerstallen og kan skryte over å ha en godt kjønnsbalansert medlemsbase.

  Adresse: Hoffsveien 9

 • Krav Maga Academy

  Hos Krav Maga Academy kan du lære selvforsvarssystemet kjent fra det israelske forsvaret. Krav Maga er ingen kampsportgren, men et kampsystem brukt til nærkamp og selvforsvar. På senteret får du opplæring i effektive, men enkle selvforsvarsteknikker, som utvikles etter hvordan du selv naturlig ville ha oppfattet og reagert i en truende situasjon. Akademiet har instruktører med kompetente trenere, i trygge omgivelser for både barn og voksne. Holder egne selvforsvarskurs for kvinner.

  Adresse: Waldemar Thranes gate 86 B

 • Det finnes 100-talls aktiviteter i Oslo. Klikk her for å se flere!

 • Mudo

  Mudo er den største treningskjeden for kampsport i Norden, og tilbyr trening innenfor Taekwondo, Kickboksing, Jiu-Jitsu og Hapkido. Mudo-metoden fokuserer på individuell utvikling, hvor man gjennom positive resultater skal bygge opp mestringsfølelse og selvtillit. Treningskjeden har også fasiliteter som kondisjons- og styrkerom.


  Adresse: Har flere sentre i Oslo.

 • Kyûdô Kyôkai

  Kyûdô Kyôkai Oslo er en forening som tilbyr tradisjonell japansk bueskyting. Kyudo er en sportsgren som passer for absolutt alle, enten du er liten eller stor. Hos Kyudo Kyokai Oslo har de nybegynnerkurs med flinke instruktører, i sosiale og trygge omgivelser.

  Adresse: Vetlandsveien 49

 • Nordisk Tai Chi Chuan

  Nordisk Tai Chi Chuan Forening er en av de største i Skandinavia innenfor Thai Chi, og har faste treninger i Oslo og København. Thai Chi består av meditasjon, helse- og kampsportøvelser, og passer for folk i alle aldre. Foreningen kan by på klassisk Yang-trening på mange nivåer, samt opptrening i selvforsvar.

  Adresse: Bogstadveien 49

 • Oslo Bokseklubb

  Oslo Bokseklubb tilbyr både gruppetrening og en-til-en trening i deres hall på Jordal. Bokseklubben arrangerer bokseskole for unge og voksne, som gir en grundig innføring i boksing, med fokus på lek og moro. Deres kompetente instruktører passer på at det gis korrekt opptrening, for å minimere risikoen for skader.

  Adresse: Jordalgata 12

 • Oslo Budokan Klubb

  Oslo Budokan Klubb baserer seg på tradisjonell selvforsvarskarate, for voksne i Oslo. Her vektlegger de treningen på effektiv og grunnleggende trening innenfor de ulike karateteknikkene, ved hjelp av dyktige instruktører med lang fartstid innenfor karate.


  Adresse: Maridalsveien 17

 • Oslo Budokan Klubb

  Oslo Budokan Klubb baserer seg på tradisjonell selvforsvarskarate, for voksne i Oslo. Her vektlegger de treningen på effektiv og grunnleggende trening innenfor de ulike karateteknikkene, ved hjelp av dyktige instruktører med lang fartstid innenfor karate.

  Adresse: Maridalsveien 17

 • Oslo Fight Center

  Oslo Fight Center (OFC) kan tilby opplæring i MMA, Submisson Wrestling, Krav Maga og Muay Thai. OFC har noen av landets beste instruktører, som trener mennesker som ønsker å lære seg effektiv selvforsvar, til de som ønsker å satse på en karriere innenfor kampsport. Kampsportsenteret har også egne kurs for bedrifter, hvor fokuset ligger på de ansattes sikkerhet og evne til å takle utfordrende og truende situasjoner.

  Adresse: Waldemar Thranes gate 86

 • Oslo taekwondo

  Oslo taekwondo er et senter for kampkunst og selvforsvar, som tilby opptrening i taekwondo for både barn og voksne, oppe ved Bislett Stadion. Klubben trener i store, moderne lokaler, og har også treningsrom for styrke- og kondisjonstrening.

  Adresse: Bislettgata 1


 • Partner Gym

  Partner Gym har et bredt kampsporttilbud, og kan tilby kurs for folk på alle nivåer. Senteret har blant annet trening innenfor MMA, Muay Thai, boksing og Jiu-Jitsu. Hos Partner Gym får du treningen du ønsker, enten du vil satse stort, eller bare komme i form på en morsom måte. Har også et bredt utvalg av andre treningstilbud for styrke- og kondisjonstrening.

  Adresse: Grønlandsleiret 55

 • Samurai Karateklubb

  Samurai Karateklubb avholder sine treninger i Løren idrettshall, med flinke instruktører som trener både små og store opp i karate. Her får du en full innføring i karate, med mulighet til å gradere deg og konkurrere nasjonalt og internasjonalt.

  Adresse: Ulvenveien 62

 • Sentrum Kickboxing

  Sentrum Kickboxing holder til i sentrum av hovedstaden, og tilbyr nybegynnerkurs for kickboksing og K1, men også trening for de som er godt kjent med kampsporten. Her fokuserer de på sosial og trivelig trening, med flinke instruktører i trygge omgivelser. Sentrum kickboxing Klubb passer både for de som ønsker å lære noe nytt, men konkurrerer også internasjonalt, for de som ønsker å satse på kampsport.


  Adresse: Møllergata 37

 • Slemdal Judoklubb

  Slemdal Judoklubb holder til på Svendstuen skole, og tilbyr Judo for nybegynnere og viderekomne. Judo er en japansk kampsportgren, som består av kaste- og kontrollteknikk. Ved Slemdal Judoklubb får du god opplæring i sportsgrenen, med muligheten til å avansere og konkurrere på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

  Adresse: Frognerseterveien 76

 • Tao Kampsportklubb

  Tao Kampsportklubb er medlem av Norges Idretts- og Kampsportsforbund, og kan tilby et bredt utvalg av ulike kampsportgrener på Veitvet. Klubben passer for alle, og gir opplæring innenfor Hapkido, Kickboksing, Taekwondo og MMA.

  Adresse: Veitvetveien 8

 • Troll Karateklubb Bushido

  Troll Karateklubb Bushido ligger på Mortensrud og tilbyr karatetrening for folk i alle aldre. Her kan du lære karate for selvforsvar, som et treningsalternativ, eller for å utvikle deg og konkurrere. Har dyktige instruktører, som selv er aktive innenfor nasjonal og internasjonal konkurranse innen karate.

  Adresse: Senter Syd Mortensrud