(StudentTorget.no):

Er du redd for at ribbetfettet skal feste seg i løpet av julefeiringen? Hvis du trener hos en studentsamskipnad til daglig, kan du nå gjestetrene hos studentsamskipnadene i andre byer når du reiser hjem til jul. 

 SiO Athletica er opptatt av at studentene skal kunne trene jevnlig gjennom hele studieåret, også i perioder med eksamen og i feriene. Det er fort gjort å droppe treningen i ferier på grunn av reising eller økonomi. Men gjennom å bruke gjestetreningen, kan studenter holde treningen i gang i ferien. Ikke alle studenter har fått med seg gjestetreningsordningen, sier direktør i SiO Athletica, Fredrik Ø. Refsnes.

Ordningen innebærer at studenter som trener hos studentsamskipnadene i Oslo, Tromsø, Trondheim, Ås, Stavanger, Bergen, Agder, Vestfold og Buskerud kan trene hos andre studentsamskipnader når de er hjemme i ferien.

 Med gjestetreningsordningen kan studentene opprettholde treningen mens de er hjemme på ferie uten å måtte betale ekstra, sier Refsnes.Studentrabatt hos Døgnvill Burger


10 % studentrabatt på våre kvalitetsburgere og egne priser på drikke.
Se studentmeny for å se priser.

Les mer om våre restauranter:
Trondheim I Stavanger I Vulkan (Oslo) I Tjuvholmen (Oslo) I Bjørvika (Oslo)


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: