(StudentTorget.no): 

 

Nå som vi har gått inn i ett nytt år er det mange som setter opp mål som skal oppnås i det nye året. Mange har kanskje et mål om å trene mer under studietiden eller de neste månedene. For å unngå de dyre og stappfulle treningsentrene har vi i StudentTorget kommet med en løsning – nemlig hjemmetrening! StudentTorget har møtt en personlig trener, som viser frem enkle og effektive øvelser alle kan gjennomføre hjemme, uavhengig av din treningsbakgrunn.

 

Bart, personlig trener ved Oslo PT Studio, har laget et treningsprogram for hele kroppen, uten vekter, hvor øvelsene setter fokus på de største muskelgruppene i kroppen. 

 

LES OGSÅ: De rimeligste treningssentrene for studenter

 

Må trene flere ganger i uken for gode resultater

For best mulig resultat anbefaler vår personlige trener at du gjennomfører dette programmet ett par ganger i uken. 

 

– Jeg anbefaler også å repetere disse øvelsene 1-3 ganger, med 8-12 repetisjoner. 

 

– Hvor mange ganger du gjør dette i uken bør variere med om du du er i god form eller føler deg sliten. Er du sliten kan du ta noen hviledager og heller gjør øvelsene når du føler deg bra. 


 

– I starten vil jeg anbefale å gjøre disse øvelsene to ganger i uken, og øke til tre når du føler du er klar.

 

LES OGSÅ: Derfor bør du trene under studietiden

 

Viktig å holde på motivasjonen gjennom hele året

For å få mest mulig ut av treningen, er det viktig å beholde motivasjonen gjennom hele året og ikke slutte med treningen etter de første månedene, mener den personlige treneren. 

 

– Hvis du fortsetter med dette vil du se resultater og da vil motivasjonen øke. Du vil føle deg bedre, få energi og se bedre ut, forklarer han. 

 

Lykke til med treningen! 

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet