(StudentTorget.no): 

 

Vi har alle vært der. Vi har endt opp på date med noen vi absolutt ikke «klikker» med. Årsakene til at man ikke blir begeistret for den man dater kan være mange. I denne omgang er det StudentTorgets journalist – Maria Taware – som får date syv ulike typer hun godt kunne ha spart seg for. 

 

De syv typene å unngå på date

 

 

Preben har aldri måttet jobbe for noen ting, og har alltid fått det han vil av pappa (også omtalt som «fæffæ»). Han brukte omtrent en halv million kroner på russebuss med «gutta», kjører ofte rundt i fæffæ sin «mæsje», og liker å fiske etter mus (selv om det er høyst tvilsomt om han får noen fangst). Aller mest stolt er Preben av fæffæ sitt «gullkort», som han ofte vifter med i håp om å fange jentenes interesse. Det ser imidlertid ut som om sjekketriksene hans ikke fungerer på Maria.

 

 

 

Camilla sin kjeft renner som en foss. Folk rundt henne ender opp som statister, og blir tvunget til å høre på endeløst skvalder som kan få hvem som helst til å flykte fra åstedet (eller eventuelt sovne). Er det dette fenomenet som kalles munndiaré? Ønsker man toveis dialog, gjør man lurt i å ikke date typer som Camilla.

 

 

 

Truls har ikke mye erfaring med det motsatte kjønn enda. Han bruker mye av fritiden på å lese selvhjelpsbøker, og på å «swipe» til høyre på Tinder Pluss. Han er naturlig nok veldig nervøs, nå som han endelig har mekka seg en skikkelig date. Han har pugget noen sjekkereplikker han tenker å imponere Maria med på forhånd, men han trenger likevel mobiltelefonen som «huskelapp». Vi ønsker Truls bedre lykke neste gang!

 

 

 

Andreas har et stort behov får å kompensere for lav selvfølelse ved å jakte høye mål innenfor karriere. Han henger mye på LinkedIn, og benytter enhver mulighet han får til å skryte av jobbstillingen sin (som har en lang og flåsete engelsk tittel). Det han aller helst vil, er å bli anerkjent som vellykket av en søt jente. Klarer han det i dag?

 

 

 

Her har vi en type som virkelig kan sakene sine – så lenge det handler om hvithodet havørn. Anne er «nørden» som bare er interessert i én sær ting. Det er vanskelig for henne å forstå at kanskje ikke alle er like fascinert av fugler, som hun er selv. Kanskje hadde det vært lurt å kunne snakke om noe annet enn bare sin egen sære interesse? Og, kanskje spesielt når man skal på date?

 

 

 

Her må man holde tunga rett i munnen, om man ikke har lyst til å stifte familie med det samme! Hilde kan virke forlokkende, men man burde tenke seg om før man blir romantisk med henne. Hilde ønsker seg bare en partner for å kunne få barn så fort som mulig. Mange er nok ute etter å eskalere en romantisk relasjon «litt» mer stegvis, enn Hilde.

 

 

I likhet med Camilla, byr Are kun på envis-kommunikasjon. Han sier ingenting, og han virker totalt fraværende og uinteressert. Hvorfor er Are i det hele tatt på date, når han kunne vært på fisketur i båten? Når man dater Are, har man ikke noe annet valg enn å la den kleine stillheten ta overhånd. Kanskje Camilla – den som aldri stopper å skravle – hadde vært en god match?


 

LES OGSÅ: Gode grunner til å være singel 

 

Med dette ønsker StudentTorget alle behagelige dating-opplevelser i framtiden. Det burde ikke være vanskelig å finne seg bedre folk å date, enn det Maria fikk i denne omgangen.

 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet