Lær deg de mest vanlige hurtigtastene, og du får en mer oversiktlig datahverdag. Du jobber raskere og får en helsemessig gevinst. Det nesten som i reklamen, tre ønsker på en gang.

 

Det finnes hurtigtaster for det meste, du kan også lage dine egne. Det kan bli litt mye om du ikke har brukt hurtigtaster før.

Vi har tatt ut et lite knippe som en myk start..
 

Ctrl + a - merker alt
Ctrl + c - kopier (merket tekst)
Ctrl + v - lim inn
Crtl + z - angre
Ctrl + x - klipp ut (merket tekst)
Ctrl + p - skriv ut
Ctrl + n - åpne nytt vindu (kun i Internet Explorer)
Alt + Tab - veksler mellom åpne programmer.

Ha de programmene du jobber med oppe på oppgavelinjen. Og bruk Alt + Tab og veksle mellom programmene. Merk tekst – kopier fra et dokument - alt tab bytt dokument– lim inn teksten du kopierte i et annet dokument – med hurtigtastene. Du sparer mye tid og musearmen får hvile.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: