Hvor langt må du gå for å ”bli kvitt” de energiene du tilfører kroppen? Det er ikke likegyldig hva du spiser og kjenner du konsekvensene. Om du skal for eksempel holde vekten eller gå ned i vekt, så vær bevisst om hva du putter i deg.

Vi skal selvfølgelig ta for oss av livets goder. Men som et lite innspill så har vi satt opp hvor langt du omtrentlig må gå for å kvitte deg med det du spiser av "småting" bevisst eller ubevisst. Her er noen eksempler.

 

1 bløtkakestykke = 8 km

1 berlinerbolle = 7,4 km
1 wienerbrød = 7,3 km
1 skolebrød = 7,9 km
10 seigmenn= 4,1 km

1 kroneis = 4,6 km

1 pose nonstop = 10 km
1 stor melkesjokolade 200 gram = 22,9 km

God tur!


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: