Heldrup begynte rett på sykepleiestudiet etter videregående da hun hele livet hadde fått høre at det var dette hun skulle bli. Men etter en stund på studiet ble hun helt utbrent og droppet ut av studiet.

– Jeg orket ikke engang å komme meg opp av senga, så da hadde jeg ikke noe annet valg enn å slutte på studiet.

Etter mange forsøk på å møte andre sine forventninger, ble det rett og slett for mye for Heldrup. Hun valgte å flytte hjem til foreldrene sine igjen, uten mål og mening i livet.

 

 

– Jeg bare gråt og gråt, for jeg følte meg så mislykket.

Hun valgte likevel ikke å gi opp jakten på en karriere. Etter å ha tørket tårene, valgte hun å ta grep. Hun ville ikke vente på en diagnose fra legene eller legge problemene sine i hendene på andre i det offentlig systemet. Hun valgte å gå til coach for veiledning og hjelp.

– Jeg tok et helt bevisst valg på at jeg ikke skulle leve slik de neste 80 årene av livet mitt, og visste innerst inne at jeg kunne bli frisk igjen, bare motivasjonen til store livsstilsendringer var på rett plass. Og det var den!

Etter å ha jobbet tett med coachen sin valgte Heldrup å ta en helt ny retning i livet.

 

 

– Så da jeg først innså og forstod hvilken karriereretning jeg egentlig ønsket i livet, løsnet mye for meg. Sammen med andre store livsstilsendringer begynte energien å komme tilbake. Dermed bestemte jeg meg for å bli gründer, og utvikle mitt eget selskap. Dette var for å hjelpe andre kvinner til å få energi, glede og drivkraft i hverdagen. Jeg ville hjelpe dem til å gjøre deres drømmer til en realitet.


 

Uperfekte piker

Med den nye energien startet Heldrup med sitt første prosjekt «Uperfektepiker». På denne tiden var hun 19 år, og forteller at hun hadde lite støtte fra de rundt henne.

– Det var ingen som trodde på meg og jeg møtte bare mye motstand rundt meg. Jeg fikk daglig høre at jeg burde gå den vanlige veien, tilbake sykepleien.

Dette førte til at hun jobbet med prosjektet i skjul et halvt år før hun fortalte det til noen.

–Jeg måtte mange runder sammen med coachen min før jeg turte å stå trygt i meg selv. Det førte til at jeg ble tydelig på hva jeg ønsket og møtte de rundt meg med en helt annen energi.

 

 

Prosjektet gikk ut på å fungere som en motkraft til det vi tradisjonelt har forbundet med influencere i sosiale medier.

– Jeg ville samle en gruppe influencere som kunne fremme en ekte og ærlig realitet. Noen som kunne hjelpe unge med å bli så sunne, sterke og trygge i seg selv at de kunne stå i mot det kroppspresset og de andre ytre forventningene som følger med, som jeg selv hadde blitt syk av.

Det gikk ikke lang tid før «Uperfektepiker» gikk viralt, og prosjektet fikk flere titalls tusen følgere bare et døgn etter lansering. Mens Heldrup jobbet med prosjektet valgte hun å starte og studere igjen. Denne gangen var det derimot ikke fordi det var det som var forventet, men fordi det var det hun ville.

– Jeg startet å studere Ernæringsterapi på Tunsberg medisinske skole, og flere av lærerne der har virkelig vært en stor inspirasjonskilde for meg.

 

 

I dag er Heldrup High Performance Coach, driver podkasten «Fremtidens Buisness Kvinner”, og tilbringer mesteparten av tiden i Spania. Alt arbeidet hennes foregår nemlig online, som gjør det mulig å jobbe fra alle verdens hjørner.


 

Grønnere på den andre siden

– For meg var det å slutte på sykepleierstudiet og flytte hjem til foreldrene mine det største nederlaget jeg hadde møtt i livet. Men i dag er jeg utrolig glad for at jeg møtte veggen så tidlig i livet. Hvis ikke hadde jeg nok fortsatt "fulgt strømmen". Noe som kanskje hadde sett bra ut på utsiden, men det hadde tappet meg for livsglede og energi på innsiden.

Det som startet som et bunnpunkt ble altså til et vendepunkt for Heldrup. Et vendepunkt som førte henne i en retning av noe som engasjerte henne, ga henne energi, og muligheten til å utnytte sitt potensial.

– Det er de tøffe valgene og ofte de tunge nedturene du vil vokse mest på og som vil forandre livet ditt til det bedre. Så tør å stå i stormen når ting er vanskelig, så skal du se at slike opplevelser blir blant de viktigste milepælene du møter på i livet.