(StudentTorget.no): 

 

Mattilbud 

Er du lei av å vandre fra butikk til butikk på jakt etter de beste mattilbudene? Denne appen gir deg enkelt informasjon om tilbudene som finnes i de store dagligvarekjedene. Oppgi byen du befinner deg i og butikkjedene du ønsker å sjekke ut, og få oversikt over hvor du finner priser som er vennlige mot en stakkars studentlommebok. 
 
Pris: Gratis 
Tilgjengelig for Android og iOS
 
 

Ølpriser

Dette er appen for alle ølelskende studenter som er lei av å tømme bankkontoen hver gang de skal ut på byen. Appen gir deg oversikt over utvalget og ølprisene til over 3000 utesteder i hele Skandinavia. Du kan blant annet lese brukeromtaler og sortere utestedene etter pris for å finne de billigste alternativene der du er. Priser og utvalg kan du også enkelt oppdatere selv. 
 
Pris: Gratis 
Tilgjengelig for Android og iOS 
 

LES OGSÅ: Slik brygger du ditt eget øl

Promodoro

Om du sliter med å jobbe konsentrert og effektivt kan denne appen være midt i blinken for deg. Promodoro hjelper deg med å organisere lengden på arbeidsøktene og pausene dine. Du velger hva du skal jobbe med, hvor lange arbeidsøktene skal være og hvor lange pauser du vil ha mellom øktene. Appen sier fra når én arbeidsøkt er ferdig og når den neste starter, og det er strengt forbudt å avbryte en økt eller en pause før appen gir deg beskjed om det. 
 
Pris: 7 kr 
Tilgjengelig for: iOS (har du android-telefon kan du sjekke ut appen Pomodoro Timer til 11 kr) 
 
 
 
 

Bill Buddy

Når du bor i et kollektiv kan det ofte være vanskelig å holde styr på hvem som har betalt for hva. Én betaler husleien, en annen for fellesmiddagen dere hadde i forrige uke. Med Bill Buddy kan du enkelt finne ut hvem som skylder hva. Appen hjelper deg med å holde oversikt over de ulike utgiftene og viser hvordan dere kan gjøre opp regningen på en rettferdig måte.
 
Pris: 10 kr (gratis med annonser) 
Tilgjengelig for: Android (har du iPhone kan du sjekke ut Share-a-bill appen til 28 kr)  
 

LES OGSÅ: Slik setter du opp et effektivt studentbudsjett

 
 

StudentAppen

Ønsker du å holde deg oppdatert på studentrabatter og arrangementer? StudentAppen vil gjøre studenttilværelsen både enklere og billigere. Appen gir deg oversikt over alle rabattene du får gjennom StudentTorget.no og informasjon om kommende studenthappeninger i hele landet. 
 
Pris: Gratis
Tilgjengelig for: iOS
 

LES OGSÅ: Finn middagsinspirasjon i Studentkokeboka

 

Viber

 
Er du student i utlandet og liker å ringe hjem til venner og familie? Med Viber kan du forhindre de skyhøye telefonregningene. Så lenge du har tilgang til Wifi eller 3G kan du tekste, ringe og sende MMS til andre Viber-brukere helt gratis. 
 
Pris: Gratis
Tilgjengelig for: Android og iOS
 

LES OGSÅ: Her kan du få 2000 gratis SMS!

 
 
 

Flashcard Touch

Pugging kan til tider være uutholdelig kjedelig. Med Flashcard Touch blir pensumlesingen imidlertid både morsommere og lettere. Appen gir deg mulighet til å lage dine egne spørsmål og svar, slik at du kan teste deg selv i disse oppgavene. For hvert flashcard får du tid til å svare inni deg før det riktige svaret kommer opp på skjermen. Slik kan du gjøre den kjedelige puggingen om til en lek. 
 
Pris: 7 kr
Tilgjengelig for: iOS
 
 
Denne saken ble først publisert i Studentmagasinet Campus #3 2013
 

LES OGSÅ: Slik utvikler du din egen app