(StudentTorget.no):
 
Frister det med surfing, lange sandstrender, storbyshopping og "beach parties" med Axwell på scenen? Alt dette kan du finne i nabolandet vårt, Sverige.
 
Carl Johan Stålhammar jobber i Wisby Strand, og kan fortelle at man neimen ikke må reise langt for å oppleve natur, tilnærmet lik den man finner i tropiske områder. Gotland er med sitt klima ikke så langt unna syden når det kommer til både badetemperaturer og utseende.
 
I videoen over kommer Stålhammar med sine beste ferietips til unge mennesker på stramt feriebudsjett. Og hvorfor du bør legge årets sommerferie til nabolandet vårt.
 
Skulle du bli så bergtatt av Gotlands natur at du ønsker å studere her, var det 37 andre nordmenn som studerte ved Uppsala Universitet campus Gotland i fjor. Frister det å studere andre steder i Sverige, er Göteborg, Stockholm og Uppsala blant nordmennenes favoritter.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: