(StudentTorget.no):
 
Polen er kjent for å være billig, og virkelig en feriedestinasjon hvor du får mye valuta for pengene. Med flyavganger flere ganger daglig til flere av de største byene i Polen, er det ikke vanskelig å legge en langhelg til dette landet.
 
Foruten billige flybilletter, kan landet tilby blant annet lange sandstrender ved kysten av Gdansk, gastronomiske opplevelser i Krakow, billige spaopphold og viktig historie i Oswiecim.
 
I videoen over kan du høre Malgorzata Hudyma fra Polish Tourist Organisation gi sine beste tips til en opplevelsesrik og billig ferietur til Polen. 
 
Skulle du bli så bergtatt av Polen at du ønsker å studere her, var det i fjor 1530 nordmenn som studerte ved et polsk universitet på fulltid. De mest populære studiene er medisin, odontologi og veterinærmedisin. Klikk her for å lese alt du trenger å vite om Polen som studieland.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: