(StudentTorget.no):
 
Storbritannia er kjent for mer enn bare puber og te. Med Nord Irland, England, Skottland og Wales å velge mellom, sier det seg selv at det er enkelt å finne noe de fleste vil like av ferieopplevelser i dette landet. Og ikke tar det lang tid å reise hit heller. Fra norske flyplasser tar det sjeldent mer enn to timer å komme seg til en av de mange destinasjonene i Storbritannia.
 
I videoen over kan du høre Peter Medley i Visit Aberdeen, gi sine beste tips til en opplevelsesrik, og budsjettvennlig ferie i Skottland. Foruten vakker natur, kan Skottland og byen Aberdeen tilby blant annet en by tilpasset studentlivet, whiskysmaking, imøtekommende befolkning og lange strender som er ypperlige for surfing.
 
Skulle du bli så bergtatt av Skottland og resten av Storbritania at du ønsker å studere her, er du i godt lag. Storbritannia er det studielandet med flest nordmenn, og i fjor var det 5023 nordmenn tok hele graden i dette studielandet. De mest populære fagene er økonomi, samfunnsfag og humanistfag. Og i Skottland er det University of Edinburgh som tiltrekker seg flest norske studenter. Klikk her for å lese alt du trenger å vite om Storbritannia som studieland.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: