(StudentTorget.no):
 
Frister det med surfing, lange sandstrender, storbyshopping og vill natur, bør du ta turen "down under".
 
Endre Kaurin jobber i Australiareiser, og kan fortelle at landet passer ypperlig for backpackere og studenter. Enten man vil surfe, oppleve naturen, besøke storbyene eller lære seg å dykke, finner du det i Australia.
 
Skulle du bli så bergtatt av Australia at du ønsker å studere her, var det 1083 nordmenn som studerte et fulltidsstudie ved en av de mange universitetene og høyskolene som finnes i landet. De mest populære studiene er økonomi, journalistikk og samfunnsfag. Og Griffith University er det mest populære blant reiselystne nordmenn. Klikk her for å lese alt du trenger å vite om utdanning og studentliv i Australia.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: