(StudentTorget.no):
 
Det er dejlig å være norsk i Danmark, sies det. Og det er sant. Vårt naboland er spekket med fine feriedestinasjoner, og kan tilby både storby, natur og opplevelser. Og selv om den danske kronen er sterkere enn vår egen, får du ofte mer valuta for pengene her enn i Norge.
 
I videoen over kan du høre Peter Graversen i Aktiv Danmark, gi sine beste tips til en opplevelsesrik, og budsjettvennlig ferie i Danmark. Foruten vakker natur, kan landet tilby flotte opplevelser i form av sykkelferier, studentvennlige byferier, og en imøtekommende befolkning.
 
Skulle du bli så bergtatt av Danmark at du ønsker å studere her, er du i godt lag. Danmark er det studielandet med nest flest norske studenter, og i fjor var det 2816 nordmenn som tok hele graden i dette studielandet. De mest populære fagene er økonomi, fysioterapi og medisin. Og i Danmark er det Handelshøjskolen i København som tiltrekker seg flest norske studenter. Klikk her for å lese alt du trenger å vite om Danmark som studieland.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: