(StudentTorget.no):
 
Nordmenn reiser mer enn aldri før, og vi skal gjerne både slappe av og oppleve mest mulig på ferieturen. 
 
I videoen over kan du se Torild Moland, redaktør i magasinet Reiselyst, gi sine beste ferietips for 2015.
 
Enten du ønsker å dra langt, kort, bruke mye penger eller leve på "loffen", har hun flere gode tips til hvor du bør legge ferien i år. 
 
Hennes beste tips, er imidlertid å tenke litt på valutakursene som har steget grunnet oljeprisfallet, hvis du skal få mest mulig ut av et stramt feriebudsjett.
 
- Land som har euro, dollar og pund, ville jeg ha vurdert å utsette i et år eller to. Men det finnes mange land som ikke har de valutaene, og som i utgangspunktet er ganske billige. Hvis man skal på sommerferie til et middelhavsland, ville jeg vurdert Tyrkia. Hvis man skal reise langt, og reise rundt på "loffen" som mange studenter gjør, ville jeg fokusert på Indonesia, Thailand eller Vietnam. Argentina må på listen i år, fordi den argentinske pesosen har ramlet ned i kjelleren. Der kan man virkelig gjøre et kupp i år, forteller hun.
 
Inne på våre reisesider, kan du finne flere gode tips til reisedestinasjoner, og hvordan du kan få mest mulig ut av budsjettet ditt.
 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: