(StudentTorget.no):
Therese Elstad, matblogger
Therese Elstad (26) er fast bidragsyter til Studentkokeboka. Hun har studert ernæring ved Universitetet i Agder og Queensland University of Technology i Australia. I dag driver hun bloggen The Baked Apple, hvor hun fokuserer hun på skandinavisk matkultur med lokale, sesongbaserte matvarer og oppskrifter – som skal inspirere til en bærekraftig og bedre livsstil. Les flere av Thereses oppskrifter på The Baked Apple, og følg henne på Facebook, Instagram og Twitter. |
Klikk her for å finne komplette ukemenyer i Studentkokeboka
Dette trenger du:
- 1 spiseskje trøffelolje
- 100 gram maiskorn
- 1 teskje trøffelsalt
Slik gjør du:
- Varm opp oljen i en stor kjele
- Tilsett maiskornene og sett på lokket
- Rist på kjelen med jevne mellomrom og vent til poppingen begynner
- Når det tar mer enn tre sekunder mellom hvert pop vet du at popkornet er ferdig
- Strø over trøffelsaltet og servér mens det er varmt. Nam!