(StudentTorget.no):

Hvem liker ikke en digg brownie? At matblogger og ernæringsrådgiver Linn Hansen sin oppskrift i tillegg er raw og uten tilsatt sukker har gjort dette til en av våre sjokofavoritter.

Du trenger bare:

• 15 myke dadler uten stein
• 1,5 dl valnøtter
• 6 ss Supernature Kakaopulver
• 10-12 dråper flytende stevia

Slik gjør du:

1. Kjør det hele til en fin, klumpfri masse. Linn bruker helst ferske dadler for best konsistens i den ferdige massen.
2. Trykk ut i en tom isboks eller lignende kledd med plastfolie, eller bruk en silikonbrødform.
3. Sett i kjøleskapet en time.
4. Rett før servering skjæres den i stykker og drysses med kakaopulver.

Sunnere eller syndig?

Eller hvorfor ikke begge deler? Om ikke syndig, kan sjokolade i alle fall være både sunnere og syndig god!

Visste du at kakao inneholder en rekke stoffer som gjør at den klassifiseres som supermat? Kakao er blant annet rik på magnesium, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt normal muskelfunksjon. Det er med andre ord ingen dum ide å kombinere kakao med for eksempel trening.

Det er ifølge forskning flere stoffer i kakao som kan gi god helseeffekt, men sjokolade inneholder også ofte sukker og fett som i for store mengder ikke er bra for kostholdet. Velg derfor din sjokolade med omhu hvis du er opptatt av hva sjokoladen gir deg av næringsstoffer.

Supernature Kakaopulver kan brukes på samme måte som vanlig kakao i all matlaging, smoothies, sjokolade, kaker og desserter.


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: