(StudentTorget.no):

Dette er virkelig den perfekte forretten til de varme sommerdagene vi har i vente. Den er lett å lage, og enda lettere å like. Det er også mulig å bytte ut appelsin med en annen frukt. For eksempel kan du bruke epler og eplejuice.

Dette trenger du
1 kurv med jordbær
1/2 appelsin
1 teskje ferskpresset appelsinjuice
1 måleskje finrevet appelsinskall
1 måleskje melis
2 måleskjeer sukker
100 gram mascarpone
4 skiver lyst brød
1 kvist mynte

Slik gjør du det
Rør mascarponen myk, og bland litt og litt av den ferskpressede appelsinjuicen og melisen inn.

Del jordbærene i biter, og legg dem i en skål. Strø to måleskjeer sukker og det revne appelsinskallet over. La det svelle i 15 minutter.

Skrell og skjær appelsinen små biter. Skjær bort kantene på brødet, og rist brødet, eller stek det forsiktig i litt smør i en stekepanne.

Smør på mascarpone-blandingen, og legg jordbær-blandingen og appelsinbitene på toppen. Topp med noen mynteblader, og slik lager du en smakfull og frisk forrett.