Velg å kjøpe en boks seterrømme! Vi vet at dette er det ”feteste alternativet” - men du verden så mye bedre. Og du trenger kun en teskje eller noe på de rettene du vil ha dressingen på.

Og velger du Arne Brimi sin Seterrømme som enkelte fullsortimentsbutikker har, så smaker vi fugl. Det er bedre å spise en munnfull med noe som er ekstremt godt enn 5 munnfuller med en dårlig light-variant uten smak. Opp i kvalitet og ned på mengden du spiser. Vel, der kom det noen personlige ytringer! Velg den rømmen du vil, men vit at forskjellen ikke bare dreier seg om fettinnhold.


Ingredienser:
1 boks seterrømme (Ta vare på tomboksen)
3 ss ekstra virgin olivenolje
1 ts hvitløkspulver (Rajah Garlic powder får du i innvandrerbutikkene 100 grams boks)
2 klyper med maldonsalt
en skvett sitronsaft (1 teskje eller der omkring)

Dette gjør du:
Tøm rømmen over i en liten bakebolle og bland alle ingrediensene godt sammen. Sett bollen i kjøleskapet og la alt godgjøre seg i 15 -30 minutters tid (Om du har tid). Og juster eventuelt med mer salt og hvitløkspulver etter hva du liker og som passer deg. Tøm alt tilbake i rømmeboksen og du har en god rømmedressing som er holdbar i den tiden som står stemplet på rømmeboksen.