(StudentTorget.no):

Drømmer du om pannekaker til frokost, cheerleaders, Kappa Alpha-foreninger og å bli tatt inn på lacross-laget? Da må studier i USA virkelig være noe for deg. 

I forbindelse med studier i USA, og alle spørsmål som fremtidige studenter stiller seg, vil Kilroy Education avholde en inspirasjonskveld 16. februar. Da kommer det blant annet flere som kan fortelle om hvordan det er å studere i USA.  

- Programmet er ikke helt spikret ennå, vi venter fortsatt på bekreftelse fra noen, men det vi vet er at Christine Korme, tidligere USA-korrespondent for TV2 kommer for å prate, hun har studert i New York, forteller studieveileder i Kilroy Education, Siv Ellen Østengen til StudentTorget.

Representanter fra to universitet kommer også, og skal ha stands, slik at det er enkelt for deltakerne å stille spørsmål om alt de lurer på om studier, interships og sportsstipend i USA.

- Foreløpig er det to universiteter som kommer, det er Hawaii Pacific og North park University. Utover det venter vi bekreftelse på at CIEE, som er en visumsponsor. I tillegg kommer en kollega av oss i Kilroy i Sverige som jobber med sportsstipend skal komme, sier hun videre.

I ekte amerikansk stil vil det bli servert hamburger på inspirasjonskvelden. De første 100 som kommer vil også få en Coca Cola. 

- Vi skal også trekke en vinner av en tur til New York for to, sier hun.

Kilroys medarbeidere som jobber med USA-studier vil også være der for å informere om mulighetene i USA.

- Vi i Kilroy skal også være til stede. Vi skal ha stand, slik at man kan stille de spørsmålene man ønsker.

Inspirasjonskvelden finner sted torsdag torsdag 16. februar klokken 18.00-20.00.

Les mer om kvelden og meld deg på her