Studenttorget besøkte årets HumAk- festival, som er den perfekte anledning for studentene til å ta seg en fest med god samvittighet.

 

 

TRADISJONEN TRO: Humak ble i år arrangert for 10. gang.

 

FORNØYDE STUDENTER: Kristin og Linda synes årets festival har vært knallbra. Pokerspill og cocktailkurs var høydepunktene.

 

VOM: Backstage med Vom som lover mat til publikum på alle sine konserter

 

FESTIVALSJEFEN: Leder for årets festival Tonje Drevland, er fornøyd med studentenes innsats!
HumAk

 

HumAk - juristforeningens humanitæraksjon - er en festivaluke og en innsamlingsaksjon som arrangeres av studentene ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo. Festivalen arrangeres annenhver høst, og i år arrangeres HumAk for tiende gang.

 

Kjente og ukjente trekkplaster

 

Blant høydepunktene av artister i år er Onkl P, F’ em one, Philip, Nico D, Nasty kutt, Karpe Diem og Postgirobygget. I tillegg har det vært både Hawaifest, ølbingo, pokerspill og stand-up kveld, som har slått meget bra an hos studentene.

 

Det originale jentebandet Vom har også gjestet festivalen, med deres løfte om å servere publikum mat og egen musikk på alle konserter. De inviterte studenttorget backstage på en øl, der de snakket om at de drømmer om å gi ut sin egen plate, med det de kaller glad muffins-rock. De er ikke sinte, men glade rockere,  som baker muffins til publikum før konsertene sine!


 

 

Fremmer det sosiale

 

Selv om festivalen har et humanitært formål er det sosiale mest grunnleggende ifølge Leder Tonje. Det viktigste er å skape engasjement hos studentene, og det sosiale kommer i første rekke. Festivalen er en glimrende måte å bli kjent med andre studenter og sosialisere før eksamensalvoret setter inn. En oppfatning som deles av festivaldeltakerne, som synes det er supert med en festivaluke for å starte skoleåret!