(StudentTorget.no):

Flere av de største og beste amerikanske eliteuniversitetene kommer på College Day Scandinavia ved Oslo Handelsgymnasium for å gi råd og tips til norske ungdommer som vil studere i USA. 
 
Dato: 3. april 2014
Tid: 16.30 - 1930
Sted: Oslo Handelsgymnasium,
Parkveien 65 (se kart)
 
 
Om lag 520 unge nordmenn møtte opp i fjor - ikke medregnet foreldre og følge.
 
Det store fremmøtet imponerte også Thomas S. Dowd fra University of Denver(DU). 
 
- Det store antallet studenter og foreldre som deltok var gledelig, og viser en sterk interesse hos norske studenter for å skaffe seg internasjonal erfaring i neste fase av utdanningen sin. Og det tror jeg gjenspeiler hvordan verden ser på Norge og nordmenn, og vil være til stor nytte for både studentene og for Norge som nasjon, sa han.
 
 
 

LES OGSÅ: Ønsker du å studere ved et amerikansk college?

LES OGSÅ: Slik søker du på universiteter i USA

LES OGSÅ: Slik får du ekstra stipend til utdanning i USA


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: