(Campus):

Vi er nå ute med årets første utgave av Campus. Ta det med deg! Les det i lunsjpausen, på bussen eller hjemme i sofaen.

Magasinet kan som vanlig by på reportasjer og portretter – denne gang om alt fra en truende eurokrise til en naken Morten Ramm. 

Hovedreportasjen i denne utgaven handler om hvordan unge i Europa blir rammet av eurokrisen, og om hvordan den på sikt også kan ramme studenter og nyutdannede i Norge. 

Vi har også snakket med NRK-veteran Hans-Wilhelm Steinfeld, som mener dagens studenter er fantasiløse.

- Studenter har bare ikke fantasi, sier Steinfeld.

Finn et Campus, og finn ut hvorfor!

I portrettet har vi møtt komiker og familiemann Morten Ramm, som forteller hvorfor han ikke ønsker å snakke om noe annet enn jobb, humor og gjøgling. Ramm forklarer også bakgrunnen for flere av karakterene sine. 

- Jeg jobber så mye med de karakterene, og det eneste folk sitter igjen med er «takk for det» og «ikkje bra», sier Ramm. 

Les mer om Morten Ramm og hvordan han ble en av Norges største komikere i siste Campus.  

Les også om hvorfor vi alltid har dårlig tid og dårlig samvittighet, les om Espen og Solveig som jobber med spesialeffekter og motefotografering, få karrieretips fra Norges mektigste kvinne, Kristin Skogen Lund, og bli med til Hong Kong. 

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: