(Campus):

I høst fikk Campus med seg Morten Ramm til Oslo Spektrum for å ta bilder. I siste utgave av magasinet kan du se resultatet. Komikeren som snart er aktuell med eget show finner du både på forsiden og i portrettet inne i magasinet. 

Se hvordan bildene ble til i videoen over artikkelen! 

- Morten Ramm var veldig morsom å fotografere. Han var komfortabel foran kamera og kom med flere forslag til bilder, sier fotograf Åsmund Holien Mo.

- Så han var ikke vanskelig å ha med å gjøre? 

- Nei, det vil jeg ikke si. Det var noen ting han ikke hadde så lyst til å gjøre, men andre ting var han veldig med på. En hyggelig fyr er han også!

 

Se resultatet fra fotograferingen, og resten av magasinet her:

 


 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: