Endelig er en ny utgave av Norges største studentmagasin sluppet! Vi er stolte av å kunne si at vi har laget det mest innholdsrike og interessante magasinet til dags dato.

I årets første utgave av Campus kan du nemlig lese mer om hva som gjør Magnus Carlsen til tidenes yngste verdensmester, og hvordan du kan skaffe deg en miljøfokusert karriere som passer dine grønne verdier. Vi har  også laget en reportasje som tar for seg alternative (konspirasjons) teorier, i tillegg til en hel rekke av andre reportasjer, kultur og kuriosasaker.

Campus har landsdekkende distribusjon til alle studiestedene her til
lands, samt distribusjon på en rekke knutepunkter i alle de norske
storbyene. Derfor kan du ta med deg magasinet helt gratis fra din skole, eller der du oppholder deg i fritiden din.

Riktig god lesning. 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: